Neler Yeni

Android Proxy ayarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şafak Şahin
Telefonumda wifi ayarlarından proxy i ayarlayıp kendimi Pakistan da gösterebilme imkanım varmı ? Varsa nasıl yapabilirim ?

Rojev

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rojev DENİZER
Instagram
rjv_dnzr
Steam
rojmar1
Twitter
DenizerRojev
Böyle bir şey bildiğim kadarıyla yok fakat vpn yükleyip yapabilirsiniz...

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Telefonumda wifi ayarlarından proxy i ayarlayıp kendimi Pakistan da gösterebilme imkanım varmı ? Varsa nasıl yapabilirim ?
Arkadaşa katılıyorum bildiğim kadarıyla bu işlem o kadar basit yapılmıyor ya vpn gibi programlar ile bu işlemi gerçekleştirmen gerek ya da bu işlemi cihazın yazılım ayarlarıyla oynarak yapman gerek ki bu da basit bir işlem değil üstelik cihazını kullanamayabilirsin. VPN kullanman tavsiyemdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Deliktaş
Instagram
mstfdlkts
Twitter
mstfdlkts
Facebook
mstfdlkts
Pakistanda geçerli sanal bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız bunu vpnler ile kolayca yapabilirsiniz. Fakat gizlenmek içinse unutmayın ki ne yaparsanız yapın yeriniz illa belli olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şafak Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pakistanda geçerli sanal bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız bunu vpnler ile kolayca yapabilirsiniz. Fakat gizlenmek içinse unutmayın ki ne yaparsanız yapın yeriniz illa belli olur :)
Gizlenmek için değil. Birçok VPN idirip denedim fakan ücretliler de bile Pakistan bulunmuyordu.Acaba telefondaki proxy yada DNS ayarlarını değiştirip wifi ye kaydetip yapabilirmisin diye sormuştum. Tavsiyeniz için tesekkurler

Top Bottom