Neler Yeni

Ps 3 Emulatöründe hangi oyunları kasmadan oynarım ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar sistemim imzamda var.Ps3 emülatöründen uncharted,last of us vs oynayabilir miyim ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Şuan piyasada adam akıllı emülatör yok. Önermem. Zevksiz olur.

Eğer paranız varsa ikinci el PS3 alıp deneyimleyip satabilirsiniz. Veya bir-iki haftalığına kiralayabilirsiniz.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eğer paranız varsa ikinci el PS3 alıp deneyimleyip satabilirsiniz. Veya bir-iki haftalığına kiralayabilirsiniz.
Teşekkür ederim

Mojo jojo

80+ Silver

İkinci el bana çok sağlıklı gelmiyor, sırf psp nin sıfırını bulamadım diye ikinci el psp yada ps vita alınır fakat yinede tehlike riski vardır yani ikinci el sıkıntı, rehber lazım buna

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İkinci el bana çok sağlıklı gelmiyor, sırf psp nin sıfırını bulamadım diye ikinci el psp yada ps vita alınır fakat yinede tehlike riski vardır yani ikinci el sıkıntı, rehber lazım buna
Şuan zaten sıfır PSP, PS Vita ya da PS3 bulunamadığı için ikinci el almak zorunlu. Temiz ve sıkıntısız olduktan sonra 2. elin bir zararı olmaz.

Mojo jojo

80+ Silver
Şuan zaten sıfır PSP, PS Vita ya da PS3 bulunamadığı için ikinci el almak zorunlu. Temiz ve sıkıntısız olduktan sonra 2. elin bir zararı olmaz.
Temizini anlamak olay zaten, onu anladıktan sonra devamı akar gider, ben 1 yıl içinde ps vita yada psp alacağım eski oyunlar için temizi nasıl anlayağımı bilmiyorum. Onu araştırcam hafta sonu var mı önerdiğin rehber yada video?

Top Bottom