PS3 4.81 CECH3004B için CFW veya HEN Yükseltme

Wigamoxy

80+
Reaksiyon skoru
1
Elimde ps3 4.81 CECH3004B var. Zamanında data transfer ile oyun yükletmiştim. Başka oyunlar yükleyip yeni bir şeyler denemek istiyorum bu yüzden cihazımı kırmak istedim biraz araştırdım bu sürümde kırılmıyormuş sanırım.USB ile sürümümü direkt cfw veya hen sürümüne yükseltebilir miyim? Orijinal sürüme yükseltip cfw veya hen atsam daha mı düzgün olur? İçindeki oyunların çalışmaz duruma gelmesi önemli değil nasıl olsa yeni yükleyeceğim.

HFW öneririm. Bunu indir:
USB bellek ile PS3'e kur. (Nasıl yapacağını bildiğini farz ediyorum.)
Ardından www.ps3xploit.me sitesinden HEN kurabilirsin.

HFW öneririm. Bunu indir:
USB bellek ile PS3'e kur. (Nasıl yapacağını bildiğini farz ediyorum.)
Ardından www.ps3xploit.me sitesinden HEN kurabilirsin.
Usbyi fat32 ye dönüştürüp dosyayı atıyorum takıp kuruyorum diye biliyorum. Başka bir şeyi var mıydı?
Yine internetten araştırırım yaparken kafama göre denemem ama yüzeysel açıklarsanız teşekkür ederim.

Usbyi fat32 ye dönüştürüp dosyayı atıyorum takıp kuruyorum diye biliyorum. Başka bir şeyi var mıydı?
Yine internetten araştırırım yaparken kafama göre denemem ama yüzeysel açıklarsanız teşekkür ederim.
Yazılımı Bu şekilde atman yeterli;
PS alıntı:
Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 olarak biçimlendirilmiş bir USB sürücüde "PS3" adlı bir klasör oluşturun.
Bu klasörün içinde "UPDATE" (Güncelleme) adlı başka bir klasör oluşturun.
Güncelleme dosyasını indirin ve adım 1'de oluşturduğunuz "UPDATE" klasörüne kaydedin.
Dosyayı "PS3UPDAT.PUP" adıyla kaydedin.
USB cihazını PS3 sisteminize takın ve Ayarlar > Sistem Güncellemesi > Depolama Ortamı ile Güncelle bölümüne gidin

Geri