Ps3 hangi versiyon alınmalı

slim kasa en normali diye biliyorum birde neden ps3 almak istiyorsunuz muadili xbox one var kendisi rdr2 falan oynatabiliyor ve daha ucuz 3k ya falan rahatlıkla bulunuyor fifa 2024 te var

slim kasa en normali diye biliyorum birde neden ps3 almak istiyorsunuz muadili xbox one var kendisi rdr2 falan oynatabiliyor ve daha ucuz 3k ya falan rahatlıkla bulunuyor fifa 2024 te var
fiyatlara baktım harbi aynı fiyat ps3 le nası oluyo anlamadım

PS3 değilde ps4 bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü PS3 de yapabileceğin şeyler sınırlı ve normal bir PC de o oyunları oynayabilirsin
hocam aslında pc var bende onan ps4 almayı düşünmüyorum ps3 almak istememin sebebi aslında god of war eski oyunları bide rdr 1 :D

fiyatlara baktım harbi aynı fiyat ps3 le nası oluyo anlamadım
xbox ta özel oyun yok ps3 te playstation adı var ve kollar şarjlı xboxta kollar pilli şarj edilebilir pil ve şarj standı alcan bazı satıcılar yanında veriyor yada pilli kulancan haftada bi değiştirirsin 300tl falan şarj standı pili bence xbox cok daha iyi bi seçenek bendede vardı ps3 sabah akşam oynuyan biriysen 2-3 aya sıkılır köşeye atarsın güncel hiçbir oyun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@rdrsevenbikişi eğer god of war oynucaksan xboxta yok ama tek oyun konsolu olucaksa xbox one en mantıklı tercih olucaktır.

Geri