rdrsevenbikişi
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
ps 3 almak istiyorum hangi versiyonu almalıyım 2. el olarak.
fiyatlara baktım harbi aynı fiyat ps3 le nası oluyo anlamadımslim kasa en normali diye biliyorum birde neden ps3 almak istiyorsunuz muadili xbox one var kendisi rdr2 falan oynatabiliyor ve daha ucuz 3k ya falan rahatlıkla bulunuyor fifa 2024 te var
PS3 değilde ps4 bakabilirsiniz.fiyatlara baktım harbi aynı fiyat ps3 le nası oluyo anlamadım
hocam aslında pc var bende onan ps4 almayı düşünmüyorum ps3 almak istememin sebebi aslında god of war eski oyunları bide rdr 1PS3 değilde ps4 bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü PS3 de yapabileceğin şeyler sınırlı ve normal bir PC de o oyunları oynayabilirsin
Knk ps4 alsanda oynarsın onları. PS plus alırsan eski klasikleri oynarsınhocam aslında pc var bende onan ps4 almayı düşünmüyorum ps3 almak istememin sebebi aslında god of war eski oyunları bide rdr 1![]()
xbox ta özel oyun yok ps3 te playstation adı var ve kollar şarjlı xboxta kollar pilli şarj edilebilir pil ve şarj standı alcan bazı satıcılar yanında veriyor yada pilli kulancan haftada bi değiştirirsin 300tl falan şarj standı pili bence xbox cok daha iyi bi seçenek bendede vardı ps3 sabah akşam oynuyan biriysen 2-3 aya sıkılır köşeye atarsın güncel hiçbir oyun yok.fiyatlara baktım harbi aynı fiyat ps3 le nası oluyo anlamadım