Super Slim daha iyi ama Slim de iyidir.Selam ps3 almak istiyorum hangi modelini aliyim super slim yada normal slim hangisi bazilari slimde oto faz temizligi fln varmis hemde kolay kolay kırılmazmıs hangisini alıyım
Sebebi neden? Daha çok ısınmıyor mu?Super Slim daha iyi ama Slim de iyidir.
En yeni işlemci mimarisi Süper Slimde, Slimde daha eski işlemciler kullanılıyor.Sebebi neden? Daha çok ısınmıyor mu?
hocam ben de yks den sonra super slim alacağım arkadaşım sıfır kendisi almış kenarda beklemiş. ileride bi sıkıntı çıkarır mı? bende çok eskiden fat kasa vardı. aldık oynadım falan 3 ayda çöp oldu cihaz.En yeni işlemci mimarisi Süper Slimde, Slimde daha eski işlemciler kullanılıyor.
Sorun olacağını sanmam. Uygun fiyata aldığın ve test ettiğin sürece sorun yok ama mümkünse PS4 almaya çalış.hocam ben de yks den sonra super slim alacağım arkadaşım sıfır kendisi almış kenarda beklemiş. ileride bi sıkıntı çıkarır mı? bende çok eskiden fat kasa vardı. aldık oynadım falan 3 ayda çöp oldu cihaz.
hediye gelecek hocamSorun olacağını sanmam. Uygun fiyata aldığın ve test ettiğin sürece sorun yok ama mümkünse PS4 almaya çalış.