Neler Yeni

2.el yenilenmiş ps3 alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Çokan
Merhaba hocalarım. Bir konsol almak istiyorum ama malum şartlardan dolayı rotamı internette sıkça karşılaştığımız, 2. el yenilenmiş ps3 e çevirdim. İçinde 50+oyun ve iki adet kol ile gelecek 3bin tl gibi bir fiyatı var sizce nasıl alınır mı? Linki aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba hocalarım. Bir konsol almak istiyorum ama malum şartlardan dolayı rotamı internette sıkça karşılaştığımız, 2. el yenilenmiş ps3 e çevirdim. İçinde 50+oyun ve iki adet kol ile gelecek 3bin TL gibi bir fiyatı var sizce nasıl alınır mı? Linki aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

Alınır ama 3K asla verilmez, ben o fiyata PS4 Pro aldım yav 😅

Ederi 1400TL civarı şuan PS3 ün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Çokan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Popüler olan 2.el sitelerinden de almak istemiyorum açıkçası bir sorun ile karşılaştığımda muhatap olacak bir kişi olmaz diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Almanızı tavsiye etmem hele 2.el çok sıkıntı çıkarır emin olun.
Zaten PS3 desteği 1 yıldan fazladır kalkmış.

Sp4rky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Demir
Merhaba hocalarım. Bir konsol almak istiyorum ama malum şartlardan dolayı rotamı internette sıkça karşılaştığımız, 2. el yenilenmiş ps3 e çevirdim. İçinde 50+oyun ve iki adet kol ile gelecek 3bin TL gibi bir fiyatı var sizce nasıl alınır mı? Linki aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

Kaç yıllık cihaz artık ömürlerini tamamlayıp, problem çıkartmaya başlarlar. 1500'den fazlasını tavsiye etmem fiyat konusunda.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,855
İsim
MehmedVII

2. el ps3 alıp 3000TL kazıktır. 3000'e çok rahat ps4 slim alınır hem de orijinal. Ps4'lerin. 2. eline zaten zam kapıda ps plus geldi alacaksan ps4 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,293
Üyeler
172,212
Son üye
mastercyto
Top Bottom