2.el yenilenmiş ps3 alınır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba hocalarım. Bir konsol almak istiyorum ama malum şartlardan dolayı rotamı internette sıkça karşılaştığımız, 2. el yenilenmiş ps3 e çevirdim. İçinde 50+oyun ve iki adet kol ile gelecek 3bin tl gibi bir fiyatı var sizce nasıl alınır mı? Linki aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocalarım. Bir konsol almak istiyorum ama malum şartlardan dolayı rotamı internette sıkça karşılaştığımız, 2. el yenilenmiş ps3 e çevirdim. İçinde 50+oyun ve iki adet kol ile gelecek 3bin TL gibi bir fiyatı var sizce nasıl alınır mı? Linki aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

Alınır ama 3K asla verilmez, ben o fiyata PS4 Pro aldım yav 😅

Ederi 1400TL civarı şuan PS3 ün.

Popüler olan 2.el sitelerinden de almak istemiyorum açıkçası bir sorun ile karşılaştığımda muhatap olacak bir kişi olmaz diye

3.000 liraya asla değmez. 1.300 TL'den fazla vereceğimi sanmıyorum.

Almanızı tavsiye etmem hele 2.el çok sıkıntı çıkarır emin olun.
Zaten PS3 desteği 1 yıldan fazladır kalkmış.

Merhaba hocalarım. Bir konsol almak istiyorum ama malum şartlardan dolayı rotamı internette sıkça karşılaştığımız, 2. el yenilenmiş ps3 e çevirdim. İçinde 50+oyun ve iki adet kol ile gelecek 3bin TL gibi bir fiyatı var sizce nasıl alınır mı? Linki aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler.

Kaç yıllık cihaz artık ömürlerini tamamlayıp, problem çıkartmaya başlarlar. 1500'den fazlasını tavsiye etmem fiyat konusunda.

2. el ps3 alıp 3000TL kazıktır. 3000'e çok rahat ps4 slim alınır hem de orijinal. Ps4'lerin. 2. eline zaten zam kapıda ps plus geldi alacaksan ps4 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,182
Üyeler
192,218
Son üye
Todeswachee
Geri