Neler Yeni

Yardım ps3 kolum bilgisayarım tarafından okunmamaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
la_case_de_besiktas
yaklaşık 3 aydır scp tool kit ile kullandığım ps 3 aniden okumamaya başladı kolda bi sıkıntı yok ama eskiden xbox 360 game pad yazısı çıkan aygıt menisinde artık bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu) diyor

Ekler

• resim_2023-08-19_194930346.png
    resim_2023-08-19_194930346.png
    133 KB · Hit: 24

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
yaklaşık 3 aydır scp tool kit ile kullandığım ps 3 aniden okumamaya başladı kolda bi sıkıntı yok ama eskiden xbox 360 game pad yazısı çıkan aygıt menisinde artık bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu) diyor
Sorunun cozumunu bilmiyorum fakat https://forum.donanimarsivi.com/kon...baglama-ister-kablolu-ister-bluetooth.365906/ ben bu konu ile yaptim ve baglandi eger cozulmez ise boyle baglamayi deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
la_case_de_besiktas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bende bilmiyorum hocam yani anladigim kadariyla kablo da falan sorun yok sadece xbox kolu olarak algilamiyor. Dedigim gibi bende bilmiyorum en son care benim kullandigim uygulamayi kullan

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yani bilemiyorum hocam bence formatlik bir durum degil en son care onu yaparsiniz. Isterseniz birde yukarida attigim sekilde deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
la_case_de_besiktas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bilemiyorum hocam bence formatlik bir durum degil en son care onu yaparsiniz. Isterseniz birde yukarida attigim sekilde deneyin
nasıl yapacağımı bilmiyorum teknoloji konusunda bira odunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

llinke tıkladım ve dosya bulunamadı dedi bide

llinke tıkladım ve dosya bulunamadı dedi bide

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Eski konu belki ondandir ben size rar dosyasini atayim isterseniz.

Ama buradan atamiyorum sigmiyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam dedigim gibi bilmiyorum ben sadece kendi kullandigim uygulamayi soyledim bir oyle deneyin olmaz ise bilemiyorum zaten.

Eger deneyecekseniz dc ya da ulasabilecegim bir adres birakin oradan yollayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
la_case_de_besiktas
Hocam dedigim gibi bilmiyorum ben sadece kendi kullandigim uygulamayi soyledim bir oyle deneyin olmaz ise bilemiyorum zaten.

Eger deneyecekseniz dc ya da ulasabilecegim bir adres birakin oradan yollayabilirim
vaktiniz için saolun :(

dc olur deneyelim dc halilender

Top Bottom