Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Ps4 ün içindeki bileşenler normal masaüstü bilgisayardaki hangi bileşenlere denk gelir ekran kartı işlemci gibi
4 K da stabil 60 fps veren makinede rx 570 mi olurİşlemci bilemem ama PS4 de ekran kartını AMD kullanıyor. Muhtemelen RX 570 veya 750ti gücünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta AMD Jaguar isimli ekran kartı var GDDR5 8 GB
Emin olmak için tekrar baktım işlemcisi de AMD Jaguar 8 çekirdekmiş. Neye denk gelir bilemiyorum.
Öyle düşünme konsol çok farklı donanımlar ona göre dizayn ediliyor. Mesela PS3 de 256 MB ekran kartı var ama The Last Uf Us in grafikleri ne kadar güzel değil mi ? Pcde olsa 256 MB ile öyle grafikli oyunu oynayamazsın.4 K da stabil 60 fps veren makinede rx 570 mi olur
750 ti normal ps4 ,pro modeli de rx 570 bence böyle.Ps4 ün içindeki bileşenler normal masaüstü bilgisayardaki hangi bileşenlere denk gelir ekran kartı işlemci gibi
biliyorum zaten tüm playstation modellerini kullandım fakat rx serisi bi ekran kartı olaağını sanmıyorum büyük ihtimal işlemcisi gibi ona özel jaguar model bi ekran kartı vardırÖyle düşünme konsol çok farklı donanımlar ona göre dizayn ediliyor. Mesela PS3 de 256 MB ekran kartı var ama The Last Uf Us in grafikleri ne kadar güzel değil mi ? Pcde olsa 256 MB ile öyle grafikli oyunu oynayamazsın.
AMD Jaguarın 8 GB lık apusunu kullanıyomuşÖyle düşünme konsol çok farklı donanımlar ona göre dizayn ediliyor. Mesela PS3 de 256 MB ekran kartı var ama The Last Uf Us in grafikleri ne kadar güzel değil mi ? Pcde olsa 256 MB ile öyle grafikli oyunu oynayamazsın.
AMD Jaguarın 8GB lıkapusunu kullanıyomuş750 ti normal ps4 ,pro modeli de rx 570 bence böyle.
Adamlar Apu sistemde bile çok güçlü helal olsun vallaAMD Jaguarın 8 GB lık apusunu kullanıyomuş
AMD Jaguarın 8GB lıkapusunu kullanıyomuş
O bilgisayardaki 4k değil.4 K da stabil 60 fps veren makinede rx 570 mi olur