Neler Yeni

Ps4/ cyberpunk 2077 kutulu versiyon

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
Arkadaşlar selamlar öncelikle ps4'e cyberpunk alacağım fakat kutulu şu an ön siparişte olan bir site vsr mı? Ve fiyatı ps store ile aynı mı olacaktır

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Arkadaşlar selamlar öncelikle ps4'e cyberpunk alacağım fakat kutulu şu an ön siparişte olan bir site vsr mı? Ve fiyatı ps store ile aynı mı olacaktır
cd de daha pahalı olur

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Daha ön siparişe açılmadı ve büyük ihtimal fiyatı dijitalden pahalı olacak. Tahminim 569 - 599TL civarında olacak

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Last of us 2de böyle bir durum olmamıştı ikisi de 499 liraydı sebebi ne
Daha ön siparişe açılmadı ve büyük ihtimal fiyatı dijitalden pahalı olacak. Tahminim 569 - 599TL civarında olacak

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
FB_IMG_1606931701325.jpg

Dediğim gibi, 599TL..

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Sizce kutulu versiyonunu almaya değer mi ekstradan bir kaç bir şey çıkacak diyorlar yoksa dijital sürümü alıp geçsem mi
Ekstradan ne verebilirler ki dijital sürümde steamde özel ek bir hikaye veriyorlar PS4'e yine aynı şekilde bir şey yaparlar diye düşünüyorum kutulu olarak alırsan belki bir harita falan verir ama o kadar pahalıya almaya değer mi bilmem

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekstradan ne verebilirler ki dijital sürümde steamde özel ek bir hikaye veriyorlar PS4'e yine aynı şekilde bir şey yaparlar diye düşünüyorum kutulu olarak alırsan belki bir harita falan verir ama o kadar pahalıya almaya değer mi bilmem
Ek bir hikâye derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun resmi türl dağıtıcısının web sitesinde yazanlar şöyle;

Oyun şu fiziksel eşyalarla birlikte gelir:

• Oyun kodu ve müzik CD'sinin olduğu bir kutu (PC Physical Edition only)
  • Oyun disklerinin olduğu kutu (PS4 / XBOX ONE Physical Editions only)
  • Oyunun ortamını ve hikâyesini detaylarıyla anlatan dergi
  • Night City kartpostalları
  • Night City haritası
  • Çıkartmalar
Dijital hediye içerikleri:

• Oyun müziği
  • Oyun tasarımından seçilmiş resimler içeren kitapçık
  • Cyberpunk 2020 kaynak kitabı
  • PC ve mobil için duvar kâğıtları

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Ek bir hikâye derken?
Bugün steamden ön sipariş olarak aldım oyunu
1606958807039.png

Steamden ön sipariş verenlere özel bir hikaye veriliyor bu şuan sadece steam ile sınırlı ama ben PS4'ede bu tarz bir şey gelecğini düşünüyorum ama kesin değil tabi

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
Bugün steamden ön sipariş olarak aldım oyunuAlıntıyı görüntüle
Steamden ön sipariş verenlere özel bir hikaye veriliyor bu şuan sadece steam ile sınırlı ama ben PS4'ede bu tarz bir şey gelecğini düşünüyorum ama kesin değil tabi
Umarım geliyordur bende sabahleyin ps4den direkt satın alayım o zaman ilginiz için teşekkür ederim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Umarım geliyordur bende sabahleyin ps4den direkt satın alayım o zaman ilginiz için teşekkür ederim
Önemli değil ama unutma dostum kutu içeriğinde de harita tarzı şeyler var attığında ki gibi onları almak istiyorsan alabilirsin ama önemli hikaye gibi unsurların farklı olacağını düşünmüyorum

Praks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
Önemli değil ama unutma dostum kutu içeriğinde de harita tarzı şeyler var attığında ki gibi onları almak istiyorsan alabilirsin ama önemli hikaye gibi unsurların farklı olacağını düşünmüyorum
Şimdi internetten baktım harita da içinden çıkacak olan 3 kartpostal sızdırılmış bile hepsini kendim de yazıcıdan çıkartabilirim

Top Bottom