Neler Yeni

Ps4 fat kasa alınır mı ?

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Ps4 fat kasa alınır mı ? Eğer alınmaz ise bunun sebebi nedir ?

emin ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
emin ak
Alabiliyorsanız slim alın arada çok fiyat farketmiyo bildiğim kadarıyla.Slim fatdan daha sessiz çalışıyor ve soğutma performansı daha iyi ama donanımsal olarak bi fark yok aralarında.

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
Hocam öncelikle Türkiye de yaşıyorsan ve gelirin iyi değilse konsol tavsiye etmiyor şiddetle pc tavsiye ederim. Soruna gelirsek fiyatına bağlı olarak belki alınabilir.

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Geçen ay sattım ilk sahibiydim temizse tabii ki alınır.. kırılma olayıda mevcut yani tavsiye edilir.ama bir durumda var slim ve pro kasalar daha guncel olduğu için daha çok tercih ediliyor

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Can Yurtaçan
bende fat var yıllardır sorunsuz çalışıyor üstelik temizlemiyorum bile pek toz içinde. hikayeli oyunlar için hala ps4 alınır bence. bu arada fat olanların 11xx ve üstü sorunsuz alırken ona dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle Türkiye de yaşıyorsan ve gelirin iyi değilse konsol tavsiye etmiyor şiddetle pc tavsiye ederim. Soruna gelirsek fiyatına bağlı olarak belki alınabilir.
kanka ps4ü 4-5 liraya alıyorsun 4-5 liraya ekran dahil kasa toplanmıyor problem orda

alperennN

80+ Silver
bende fat var yıllardır sorunsuz çalışıyor üstelik temizlemiyorum bile pek toz içinde. hikayeli oyunlar için hala ps4 alınır bence. bu arada fat olanların 11xx ve üstü sorunsuz alırken ona dikkat et.

kanka ps4ü 4-5 liraya alıyorsun 4-5 liraya ekran dahil kasa toplanmıyor problem orda
Gelir de benim gibi bir şey gelir sonra ağlar PS en iyisi

Arkadaşı dinleseydim 2k dan alsaydim 4 e-5e satardım falan filan neyse iş işten geçti

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Eray
amaç özel ps4 oyunları oynamak ise alınır ama değilse alınmaz çok eski bir konsol ps4 seni götürmez yeni çıkıcak marvel spiderman 2 ps4 e gelmeyecek ama diyorsan benim iyi bir pc im var yanına da çekeyim ps4 özel oyunlarını oyniyayim o zaman güzel bir seçim olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,201
Üyeler
162,649
Son üye
Roter
Top Bottom