Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
Ps4 fat kasa alınır mı ? Eğer alınmaz ise bunun sebebi nedir ?
Alabiliyorsanız slim alın arada çok fiyat farketmiyo bildiğim kadarıyla.Slim fatdan daha sessiz çalışıyor ve soğutma performansı daha iyi ama donanımsal olarak bi fark yok aralarında.Ps4 fat kasa alınır mı ? Eğer alınmaz ise bunun sebebi nedir ?
PS 4 k PC için sıfırdan 8k si var neyin kafasiHocam öncelikle Türkiye de yaşıyorsan ve gelirin iyi değilse konsol tavsiye etmiyor şiddetle pc tavsiye ederim. Soruna gelirsek fiyatına bağlı olarak belki alınabilir.
ps4 nerde 4kPS 4 k PC için sıfırdan 8k si var neyin kafasi
Cümle kurmayı öğrenelim sonra kafasını anlarsın kardeşim sen git sınıfta kalır mıyım sorularına devam et okulunu bitir.PS 4 k PC için sıfırdan 8k si var neyin kafasi
Adam zaten 2. El alır diye düşündüm,0 alcaksa zaten almasın kralps4 nerde 4k
yok ikinci eller 5-6k dı en sonAdam zaten 2. El alır diye düşündüm,0 alcaksa zaten almasın kral
kanka ps4ü 4-5 liraya alıyorsun 4-5 liraya ekran dahil kasa toplanmıyor problem ordaHocam öncelikle Türkiye de yaşıyorsan ve gelirin iyi değilse konsol tavsiye etmiyor şiddetle pc tavsiye ederim. Soruna gelirsek fiyatına bağlı olarak belki alınabilir.
Gelir de benim gibi bir şey gelir sonra ağlar PS en iyisibende fat var yıllardır sorunsuz çalışıyor üstelik temizlemiyorum bile pek toz içinde. hikayeli oyunlar için hala ps4 alınır bence. bu arada fat olanların 11xx ve üstü sorunsuz alırken ona dikkat et.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka ps4ü 4-5 liraya alıyorsun 4-5 liraya ekran dahil kasa toplanmıyor problem orda
amaç özel ps4 oyunları oynamak ise alınır ama değilse alınmaz çok eski bir konsol ps4 seni götürmez yeni çıkıcak marvel spiderman 2 ps4 e gelmeyecek ama diyorsan benim iyi bir pc im var yanına da çekeyim ps4 özel oyunlarını oyniyayim o zaman güzel bir seçim olurPs4 fat kasa alınır mı ? Eğer alınmaz ise bunun sebebi nedir ?