Neler Yeni

Ps4 kolu pc ye nasıl bağlanır

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Videolardakileri tam anlayamadım. Bana düzgünce anlatabilecek biri varmı? Kablolu olsun kablosuz olsun ama olsun hiçbirşey farketmez. Sonra iade edipte cs den skin alıpta onuda bynoda satana kadar ohooo.
Kolum ps4 ile gelen orjinal kol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Videolardakileri tam anlayamadım. Bana düzgünce anlatabilecek biri varmı? Kablolu olsun kablosuz olsun ama olsun hiçbirşey farketmez. Sonra iade edipte cs den skin alıpta onuda bynoda satana kadar ohooo.
bluetooth ile bağlayıp desteklenen oyunlarda oynayabilirsin

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben de hiç bir şey anlamadım. cs ve skin nereden karıştı bu mevzuya?

ds4windows yükle, kurulumu yap, çalıştır. sonra ister kablolu, ister bluetooth ile ds4'ü pcye bağla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bağlayacağımı soruyorum.
ps ve share tuşlarına aynı anda bas. ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. daha sonra pcden başlat, ayarlar, cihazlar, bluetooth ya da başka cihaz ekle diyeceksin.

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de hiç bir şey anlamadım. cs ve skin nereden karıştı bu mevzuya?

ds4windows yükle, kurulumu yap, çalıştır. sonra ister kablolu, ister bluetooth ile ds4'ü pcye bağla.
Eğer olmassa iade ederim ve sonra parayı geri almak için cs den 1 tane pahalı skin alıp alıp onu bynoda satıp p0arayı alırım.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
DS4 ü açmadan direkt bilgisayardaki bluetooh a bağla share ve ps tuşlarına basılı tutarak bilgisayar üzerinde cihaz ekle ye tıkla ordan eşleştir, ardından steam e girdiğinde steam desteği olduğu için direkt tanıması lazım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Share ve PS tuşuna aynı anda uzun bas. Sonra bilgisayarım Bluetooth kısmında DS4 ün gözükmesi gerek bağla oradan.

ds4 windows diye bir program var onu indir bir de böylece DS4 desteği olmayan, Xbox kolu için yapılan oyunları da oynayabilirsin.

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    525 KB · Hit: 35

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Ama yani orda kontrol edebiliyorum o fotodaki yerde ve ayarlşarıda konsolla kontrol edebiliyorum ama diğer uygulamalarda olmuyor.

Top Bottom