merhaba bütçeniz kaç tlArkadaşlar Merhaba Belli Bir Bütçem Var Ps5 Veya Xbox Series X veya S Ye Yetmiyor Bütcem Ps4 Ve Xbox One S veya X e Yetiyor Sizce Hangisini Almalıyım Fazla Oyun Oynayan Biriyim Lütfen Yardım Edin
Özel oyunları seviyorsan (God of War, The last of us, Spiderman) kesinlikle PS4 al.Arkadaşlar Merhaba Belli Bir Bütçem Var Ps5 Veya Xbox Series X veya S Ye Yetmiyor Bütcem Ps4 Ve Xbox One S veya X e Yetiyor Sizce Hangisini Almalıyım Fazla Oyun Oynayan Biriyim Lütfen Yardım Edin
PS4 al geç. One serisi kaç senedir ölü doğru düzgün oyun çıkmıyor. PlayStation tarafına hala daha birçok oyun geliyor.Arkadaşlar Merhaba Belli Bir Bütçem Var Ps5 Veya Xbox Series X veya S Ye Yetmiyor Bütcem Ps4 Ve Xbox One S veya X e Yetiyor Sizce Hangisini Almalıyım Fazla Oyun Oynayan Biriyim Lütfen Yardım Edin
Teşekkür ederim cevabın için peki ps4ün ısınması falan nasıl kardeşimle oyun falan oynamak için alıyorumPS4 al geç. One serisi kaç senedir ölü doğru düzgün oyun çıkmıyor. PlayStation tarafına hala daha birçok oyun geliyor.
Zaten PS4 de One S den çok daha iyi grafik sunuyor. Tabi One X den zayıf kalır One X de sağlam grafik var ama oyun desteği özel oyun falan derken PS4 One X den de mantıklı bence.
Slim alırsan iyi.Teşekkür ederim cevabın için peki ps4ün ısınması falan nasıl kardeşimle oyun falan oynamak için alıyorum
One sArkadaşlar Merhaba Belli Bir Bütçem Var Ps5 Veya Xbox Series X veya S Ye Yetmiyor Bütcem Ps4 Ve Xbox One S veya X e Yetiyor Sizce Hangisini Almalıyım Fazla Oyun Oynayan Biriyim Lütfen Yardım Edin
Peki teşekkür ederimSlim alırsan iyi.
8000 tl ye zaten 2.elden series s alıyorsun destegi bitmiş eski cihazlara para yatırma 7000 e 2.el series s al 1000 tl yede 1 yıllık gamepass yap geçBütcem 8000 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps4 slimi yoksa fat kasasımı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps4 slimi yoksa fat kasasımı iyi
Hocam ben hiç xbox oynamadım monitörüm 1080p zaten yeni nesil oyunlara meraklı deilim xboxun kontolculeri çok karışık geliyor bana8000 TL ye zaten 2.elden series s alıyorsun destegi bitmiş eski cihazlara para yatırma 7000 e 2.el series s al 1000 TL yede 1 yıllık gamepass yap geç
Hocam ben hiç xbox oynamadım monitörüm 1080p zaten yeni nesil oyunlara meraklı deilim xboxun kontolculeri çok karışık geliyor bana