Ps4 pro konsolum bozuk mu?

Bir pc en yavaş parçası kadar hızlıdır. O da hard disk dir. Konsollar da pc mantıgıyla çalışır. HDD ler ne kadar doluysa o kadar kasarlar. 200gb boş yer bırakın. SSD lerde durum değişir. Kasma olmaz.
Ben ps4 fat kasaya 960gb ezcool marka ssd taktım. Xbox one s e de 2tb samsung ssd taktım para parayken, dolar molar düşükken.
Kasan bir şey yok. Ucuz yollu 1700 liralara 960gb veya 1 tb ssd alıp takın. ps4 ün sitesinden usb ile formatlama yapılabiliyor.
Kioxia marka almayın ne alırsanız alın. Sata ssd larda beş para etmez.

850 GB toplam, sadece 120 GB felan dolu
Bir pc en yavaş parçası kadar hızlıdır. O da hard disk dir. Konsollar da pc mantıgıyla çalışır. HDD ler ne kadar doluysa o kadar kasarlar. 200gb boş yer bırakın. SSD lerde durum değişir. Kasma olmaz.
Ben ps4 fat kasaya 960gb ezcool marka ssd taktım. Xbox one s e de 2tb samsung ssd taktım para parayken, dolar molar düşükken.
Kasan bir şey yok. Uxuz yollu 1700 liralara 960gb veya 1 tb ssd alıp takın. ps4 ün sitesinden usb ile formatlama yapılabiliyor.

Hayir, GTA 40 GB yüklü, arkadasimda 100 GB normalmi
Başka oyunlarda problem yoksa problem gta da dır. options düğmesinden güncelleme yaptınız mı menüden gta için?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba bendeki versiyon optimizasyonu kötü olan Mi ki

Guncelleme yapamiyorum 32 Saat istiyor

Güncelleme yapacaksın hocam. 32 saat sürüyor dese de ps4 güç koruma ayarlarından programların açık kalma süresini en yüksekte seç. Daha hızlı yüklenir.

Oyun sizde eksik yüklenmiş hocam. Kasması ondan dolayı.

Oyun yüklenirken veya güncellenirken oyun oynamayın. Makine açık klasın. Uyku moduna geçerse tekrar açın ps4 kolunun orta düğmesinden.

Güncelleme yapacaksın hocam. 32 saat sürüyor dese de ps4 güç koruma ayarlarından programların açık kalma süresini en yüksekte seç. Daha hızlı yüklenir.

Oyun sizde eksik yüklenmiş hocam. Kasması ondan dolayı.

Oyun yüklenirken veya güncellenirken oyun oynamayın. Makine açık klasın. Uyku moduna geçerse tekrar açın ps4 kolunun orta düğmesinden.
Hocam deneyecegim insallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri