Neden acaba? Fiyat olarak arada baya fark var alıp satsam bile kaar elde ederimbence edilmez
Neden hocamedilmez
Ps4 proyu satıp gelen parayla alın adam kazıklıyor. Oynayacağın hiçbir oyun kalmadıysa sat tabii ki xbox oyunları ps nin yanından geçemezFiyat olarak cok fark var 4 pro da bütün oyunları oynadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 pro maximum 8.5-9K series s 2 kollu 11-12bin daha yeni nesil bir konsol
Neden acaba? Fiyat olarak arada baya fark var alıp satsam bile kaar elde ederim
Neden hocam
Kazıklanaçak bir durum yok ben Xbox geçmek istiyorum hem geçerken kaarlı olucam adamdan2 kol var bende 1 kol kutusuda varmış onda zararda olan ben değilim 11-12 bin yazmışlar series s 2 kollu olanlara ben zaten oynadım coğu hikaye oyununuPs4 proyu satıp gelen parayla alın adam kazıklıyor. Oynayacağın hiçbir oyun kalmadıysa sat tabii ki xbox oyunları ps nin yanından geçemez
series s in ederi 6 7 k 12 etmez o konsolKazıklanaçak bir durum yok ben Xbox geçmek istiyorum hem geçerken kaarlı olucam adamdan2 kol var bende 1 kol kutusuda varmış onda zararda olan ben değilim 11-12 bin yazmışlar series s 2 kollu olanlara ben zaten oynadım coğu hikaye oyununu
Sahibindende bakarmısın hocam 6-7K ya ilan yok istanbul icinde 2 kollu en ucuz 10Kseries s in ederi 6 7 k 12 etmez o konsol
biliyorum ederi o kadar dedim güçsüz konsol sonuçtaSahibindende bakarmısın hocam 6-7K ya ilan yok istanbul icinde 2 kollu en ucuz 10K
10 kya ilanda olması değerinin 10k olduğu anlamına gelmez.Sahibindende bakarmısın hocam 6-7K ya ilan yok istanbul icinde 2 kollu en ucuz 10K
Bir kişi koymamış piyasası bu hocam Playstation fan boyluğu falan yapıyorsanız eğer gerek yok exclusive oyunları oynadım Xboxada bakmak istiyorum10 kya ilanda olması değerinin 10k olduğu anlamına gelmez.
4 pro dan da güçlü bir konsol hocam ve yeni nesilbiliyorum ederi o kadar dedim güçsüz konsol sonuçta
Klasik ps fanboy işte. Xbox series s de optimize edilen oyunlar gayet de akıcı oynanıyor. f/p olarak gayet iyi bir konsol. Ek olarak gamepass de alırsan bir dünya oyun var oynayacağın.Bir kişi koymamış piyasası bu hocam Playstation fan boyluğu falan yapıyorsanız eğer gerek yok exclusive oyunları oynadım Xboxada bakmak istiyorum
Forza fortnite valorant gibi oyunlar oynucam oyunlar ucuz yeni nesil kolları daha iyi
4 pro dan da güçlü bir konsol hocam ve yeni nesil