Neler Yeni

PS4 Slim Alınır mı??

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Selamlar arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere PC hayatımı bırakmaya karar verdim satıyorum hali hazırda çünkü yoğun çalışıyorum ve sistemim APU zaten upgrade etmeye kalksam bu dolar kuruyla çok zor, O yüzden izinli günlerimde mümkün olduğunca güzel ve eğlenceli vakit geçirmek için PS4 almaya karar verdim. Sorum şu maalesef PS4 Megapack'ler çok pahalı 4.5 - 5k arası verdikleri oyunlar da benim ilgimi çekmeyen oyunlar ben daha çok hikaye tarzı oyunlar oynamak için PS4 alacağım hepsiburada da buldum PS4 Slim 500 GB 3840 TL sizce almaya değer mi? 500 GB yeterli mi?

N0XI

80+ Bronze
Selamlar arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere PC hayatımı bırakmaya karar verdim satıyorum hali hazırda çünkü yoğun çalışıyorum ve sistemim APU zaten upgrade etmeye kalksam bu dolar kuruyla çok zor, O yüzden izinli günlerimde mümkün olduğunca güzel ve eğlenceli vakit geçirmek için PS4 almaya karar verdim. Sorum şu maalesef PS4 Megapack'ler çok pahalı 4.5 - 5k arası verdikleri oyunlar da benim ilgimi çekmeyen oyunlar ben daha çok hikaye tarzı oyunlar oynamak için PS4 alacağım hepsiburada da buldum PS4 Slim 500 GB 3840 TL sizce almaya değer mi? 500 GB yeterli mi?
fiyat çok pahalı bence az kullanılmış 2.el alın

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
XBOX Series S düşünür müsünüz o daha mantıklı bir tercih özellikle bu kurda şuan
Eğer oyunları hoşunuza gitmiyorsa Game Pass'in o zaman tabii ki gidip PS4 almaktan başka yapılabilecek bir şey yok en ucuz PS4'ü bulup alın derim

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
İkinci elden PSN hesabı ile alın daha iyi olur oyuna da para vermezsiniz.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün linki var mı?
500GB oyna sil mantığı ile yeterli.
Öyle yapmayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat çok pahalı bence az kullanılmış 2.el alın
Orjinal almak istiyorum herhangi bir sıkıntıda garantiye verebileyim diye, İkinci ellerde de var elbet garantili olanda çoğu insan nette ki ile aynı fiyata koyuyor 1 TB olanları 4 ila 4.5k arası

XBOX Series S düşünür müsünüz o daha mantıklı bir tercih özellikle bu kurda şuan
Eğer oyunları hoşunuza gitmiyorsa Game Pass'in o zaman tabii ki gidip PS4 almaktan başka yapılabilecek bir şey yok en ucuz PS4'ü bulup alın derim
Xbox oyunları çokta iyi değil pc'de gamepass kullandım ve çoğu oyunu bitirdim o yüzden PS4'ün oyunları daha güzel geliyor gözüme

İkinci elden PSN hesabı ile alın daha iyi olur oyuna da para vermezsiniz.
Dediğim gibi maliyet internette ki ile aynı oluyor sıfır PS4 parasına denk geliyor ikinci eller

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
bişi sorcam series s mi daha iyi series x mi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kesinlikle alınmaz. 2. el 2000 lira civarına alacaksan alınır. Bu kadar para vemişken series s almak daha mantıklı.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle alınmaz. 2. el 2000 lira civarına alacaksan alınır. Bu kadar para vemişken series s almak daha mantıklı.
Extra 3K param olsa neden gidip xbox alayım ki? Tüm oyunlarını bilip oynadım PC'de sonuç olarak 6K fazla ve oynayabileceğimiz oyunlar game pass dahil olmak üzere kısıtlı, Kısıtlıdan kastım da ben çoğu oyununu oynayıp bitirdiğim için kısıtlı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Extra 3K param olsa neden gidip xbox alayım ki? Tüm oyunlarını bilip oynadım PC'de sonuç olarak 6K fazla ve oynayabileceğimiz oyunlar game pass dahil olmak üzere kısıtlı, Kısıtlıdan kastım da ben çoğu oyununu oynayıp bitirdiğim için kısıtlı.
2013te çıkmış bir alet için 4000liraya yakın para vermek inan ki daha saçma. Alacaksan 2. el olarak al. 2000 lira civarına bulunuyor.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
2013te çıkmış bir alet için 4000liraya yakın para vermek inan ki daha saçma. Alacaksan 2. el olarak al. 2000 lira civarına bulunuyor.
Hocam sadece sıkıldığım zamanlarda vakit geçirmek için alacağım bir cihaz bu fiyatı kurdan ötürü fazla evet ama gidipte bildiğim oyunları tekrar oynamak için 6k para vermek daha da saçma

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
  • Beğen
Reaksiyonlar: 0xLa

Ilar

80+ Bronze
Dostum PS4 sahibi olarak ilk önerim 2.el temiz PS4 alman hatta pro bile alma çünkü senin oynayacağın oyunlar Exclusive oyunlar bu yüzden ikincil el 2100-2500 arasına alırsan satarken de aynı fiyata satabilirsin ama 0 aldığın zaman da bu sefer yaklaşık 1,5k gibi bir zarara uğrayacaksın. Eğer bu şekilde yaparsan karlı çıkarsın. Oyunları da 2. el olarak kutu oyun al sat yaparak oynamanı tavsiye ederim sakın dijital alma oyunları al 2.el letgo -sahibinden gibi yerlerde aldığın fiyata başkalarına satabilirsin ve bu şekilde exclusive oyunları oynayıp ps4 ünü satarsın nacizane tavsiyem budur. Benim de pc var güçlü sadece exclusive oyunlar için oynuyorum ps4 ü , hepsini 2.el al-sat yaparak hatta bazılarını indirimde alıp 2.el de üstüne 20-30tl koyup kar yapıp sattım. Yine de 0 alacam diyorsan senin bileceğin iştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,787
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom