MetalliHead
80+
Malum üç harfli markete 12 bine ps4 slim gelmiş almaya değer mi? Pc'ye gelmeyen exclussive kalmadı gibi.elimde 4070+13.nesil i7li gaming laptop var. Değer mi?
DeğmezMalum üç harfli markete 12 bine ps4 slim gelmiş almaya değer mi? Pc'ye gelmeyen exclussive kalmadı gibi.elimde 4070+13.nesil i7li gaming laptop var. Değer mi?
Tamamen saçmalık biraz daha ekle zaten ps5 temiz ikinci el bulursun.Malum üç harfli markete 12 bine ps4 slim gelmiş almaya değer mi? Pc'ye gelmeyen exclussive kalmadı gibi.elimde 4070+13.nesil i7li gaming laptop var. Değer mi?
Değmez
TeşekkürlerTamamen saçmalık biraz daha ekle zaten ps5 temiz ikinci el bulursun.
Bence playstation pc den apayrı bir şey. Bende ps5 ve pc var ve açıkçası gayet memnunum ps5 aldigima. Ama artık ps4 alınmaz. Eğer maddi durumun elveriyorsa ps5 alabilirsin heves ediyorsan.Malum üç harfli markete 12 bine ps4 slim gelmiş almaya değer mi? Pc'ye gelmeyen exclussive kalmadı gibi.elimde 4070+13.nesil i7li gaming laptop var. Değer mi?
Bence playstation pc den apayrı bir şey. Bende ps5 ve pc var ve açıkçası gayet memnunum ps5 aldigima. Ama artık ps4 alınmaz. Eğer maddi durumun elveriyorsa ps5 alabilirsin heves ediyorsan.
ps5 alabilecek durumdayım ama çok vakit ayıramadığım için almayı düşünmüyordum. switch benim için daha mantıklı o zamanNe olursa olsun 12 bin TL PS4 için yüksek fiyat.
Değmez laptop'a yazık etmeMalum üç harfli markete 12 bine ps4 slim gelmiş almaya değer mi? Pc'ye gelmeyen exclussive kalmadı gibi.elimde 4070+13.nesil i7li gaming laptop var. Değer mi?
ps5 alabilecek durumdayım ama çok vakit ayıramadığım için almayı düşünmüyordum. switch benim için daha mantıklı o zaman