PS4 Pro evet fiyat olarak sıfırı bile 11 12 bin TL ye satılıyor atık 2. el piyasada PS4 Slim ile Xbox Series S aynı fiyata satılıyor zaten PS4 Slim in resmi satış fiyatı şu an Türkiye de PS4 Slim 1 TB versiyon 8.200 TL PS4 Slim 500 GB 7.350 TL satıyorlar.
1-pro olmayan ps4 modelleri beni grafik ve fps bakımından üzer mi, series s’den ne kadar farkı olur? 30 fps’e de bir nebze alışabilirim ama 1080p altı çözünürlük canımı sıkar.
Hiç üzülmesiniz çünkü Series S 900 p çamur görüntü veriyor çoğunlukla zaten PS4 30 fps ama 1080p görüntü veriyor PS4 çok nadir 972p ye düşüyor bazı oyunlarda online oyunların hepsi 60 FPS de çalışıyor akarsınız her online oyun 60 FPS çalışır PS4 de ayrıca Residen Evil gibi Devil May Cry gibi oyunlar da PS4 de 60 FPS çalışır FPS oyunları da 60 FPS çalışır liste var oradan bakabilirsiniz.
This list contains 1080p 60 fps ps4 exlusive games and cross platform games
www.videogamerplus.com
Bu liste biraz eksik daha çok fazla çalışan oyun var PS4 de 60 FPS
2-konsolu gerekli testlerden geçirip 2.el olarak alacağım, cihaz herkesin dediği gibi uçak sesi kıvamında bir ses yapar mı?
O uçak sesi genellikle toz ile alakalı bir durum ben hiç bir zaman yaşamadım yaşayan var ama cihazın bakımlarını yaparsanız temiz bir cihazsa da o alacağınız PS4 konsolu sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum.
3-herhangi bir fps drop yaşar mıyım?
Hayır yaşamasınız PS4 de 30 FPS oyunlar sabit ama PC deki performansından çok farklı PC deki 40-45 FPS gibi PS tarafındaki 30 FPS oyunlar cidden akıcı bir deneyim yaşarsınız.
4-daha önce xbox one s’im olmuştu ve 50 inç 4k samsung televizyonumda oynadığımda çamur gibi bir görüntü almıştım. Aynı sorunu ps’de de da yaşar mıyım?
Normal tabi 900p nin üzerine çıkmıyor o konsol Xbox Series S de aynı sorundan şikayet edeceksiniz alırsanız Series s de One S in 60 fps versiyonu olarak düşünün PS4 1080p sabit olduğu için sıkıntı olmaz.
5-50 inç 4k tv’de 1080p oynamak can sıkar mı?
Hayır canınızı sıkmaz TV niz 4K olduğu için 1080p bile daha keskin görürsünüz PS4 Pro da bazı eski oyunlar 1080p oradan biliyorum kesinlikle sizi tatmin eder o konuda şüpheniz olmasın One S de ki gibi görüntü almanız sizi korkutmuş ama dediğim gibi PS4 1080p sabit çözünürlük.
6-Oynarsam pes, fifa, nba, days gone, gta, battlefield online tarzı oyunlar oynarım. Series s’in rekabetçi oyunlarda 120fps desteği beni cezbetmiyor değil. O konuya ne diyorsunuz?
Series S alsanız da TV niz 60 HZ aldığınız için sizi etkileyen bir durum değil 120 FPS 60 FPS nin üstünü göremezsiniz ve dediğim gibi PS4 de her online oyun 60 FPS çalışır.
PS Plus Deluxe da inceleyin ilk çıktığı hali bu şu an 600 e yakın oyun var içerisinde 1 yıllık üyelik 460 TL
NOT: Türkiye de Ps Now olmadığı için PS3 den streaming edilen oyunlar yok sadece geri kalan her şey aynı.