Neler Yeni

Ps4 Store de alış veriş yapamıyorum

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Arkadaşlar çok fazla ps4 oynamam o yüzden oyunlara para vermek istemedim ea play aldım içinden beğendiklerimi indirdim ve ara sıra giriyorum üyeliğim bitmiş oyunlara giremiyorum o yüzden ps4 store den 1 aylık alayım dedim kartımdaki bakiyede yetiyor ama bi sorunla karşılaştık diyor almıyor bi kaç kere denememe rağmen ne yapmalıyım canım acayip bf5 çekti

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün
hangi kart

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar çok fazla ps4 oynamam o yüzden oyunlara para vermek istemedim ea play aldım içinden beğendiklerimi indirdim ve ara sıra giriyorum üyeliğim bitmiş oyunlara giremiyorum o yüzden ps4 store den 1 aylık alayım dedim kartımdaki bakiyede yetiyor ama bi sorunla karşılaştık diyor almıyor bi kaç kere denememe rağmen ne yapmalıyım canım acayip bf5 çekti
Aynısı bana Ps Plus yüzünden oluyordu. Habire deneyip deneyip durdum birkaç gün sonra bir anda oldu.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı bana Ps Plus yüzünden oluyordu. Habire deneyip deneyip durdum birkaç gün sonra bir anda oldu.
Yani 2 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bişey ile karşı karşıya kaldım çok da heves ettim bf5 e ya denerim o zaman ara ara bi çözümü yok yani alternatif olarak cüzdana para ekleyeyim dedim oda olmadı

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Yani 2 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bişey ile karşı karşıya kaldım çok da heves ettim bf5 e ya denerim o zaman ara ara bi çözümü yok yani alternatif olarak cüzdana para ekleyeyim dedim oda olmadı
işte bana aynısı oldu. Dediğim gibi deneyince oldu.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün
o kartlarda hep sıkıntı yaratıyor psn kredi kartında sıkıntı çıkartmıyor

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam PSN store telefondan deneyin belki olur

Top Bottom