Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Adamda 3070 var, Satıp Rx6700 + Rx6600'e geçsin diyorsunuz yaniGayet de iyi olur
Adamda 3070 var, Satıp Rx6700 + Rx6600'e geçsin diyorsunuz yaniGayet de iyi olur
PS5 de varAdamda 3070 var, Satıp Rx6700 + Rx6600'e geçsin diyorsunuz yani
Sistemi satacak, Ps5 + Rx6600 alacak. Yani rx6700+ rx6600 alacak, üstüne birde borca girecek.Ayrıca PC'den devam etsen PS5 kadar uzun ömürlü ve stabil kalamayabilirsin. Sadece lol içinse pc daha ucuza da alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
PS5 de var
Ben 2K ya da 4K ile kıyaslayacak tecrübeye sahip olmadığım için en fazla akıcılık konusunda fikir verebilirim. Akıyor oyun. Kaliteye önem veririm diyorsan bazı oyunlarda kalite modunda alabilirsin ama bu sefer FPS düşer. Ben ikisi arasında ışık dışında bir fark görmedim ama var böyle bir mod.Nasıl görüntü iyi mi hocam
Hocam merhaba biraz konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ben ps5 için 1080p 144hz bir monitör alacağım grafikler felan 1080p'de iyi durur mu?Ben 2K ya da 4K ile kıyaslayacak tecrübeye sahip olmadığım için en fazla akıcılık konusunda fikir verebilirim. Akıyor oyun. Kaliteye önem veririm diyorsan bazı oyunlarda kalite modunda alabilirsin ama bu sefer FPS düşer. Ben ikisi arasında ışık dışında bir fark görmedim ama var böyle bir mod.
Evet. Aynı özelliklere sahip bir monitörü ben de kullanıyorum.Hocam merhaba biraz konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ben ps5 için 1080p 144hz bir monitör alacağım grafikler felan 1080p'de iyi durur mu?
Peki nasıl 1080p monitör ps5 için iyi midir 4k ve 2k monitör alacak bütçem yokta yani tatmin eder mi?Evet. Aynı özelliklere sahip bir monitörü ben de kullanıyorum.
Arkadaşım herkes 2K ya da 4K ile oynamıyor ki bunu zaten. Geçen ramazan bayramını sırf PlayStation 5 başında geçirdim ben. PS4'te bitirdiğim oyunları baştan oynadım tekrar. Gece 02.00'ye kadar başında tuttu beni.Peki nasıl 1080p monitör ps5 için iyi midir 4k ve 2k monitör alacak bütçem yokta yani tatmin eder mi?
Zaten şuan 1080p tv kullanıyorum ve memnunum sadece monitörde 1080p nasıldır onu merak ettimArkadaşım herkes 2K ya da 4K ile oynamıyor ki bunu zaten. Geçen ramazan bayramını sırf PlayStation 5 başında geçirdim ben. PS4'te bitirdiğim oyunları baştan oynadım tekrar. Gece 02.00'ye kadar başında tuttu beni.
YouTube'da ekran kartı tanıtımı yapan bir teknoloji kanalında duyduğum istatistiğe göre, PC oyuncularının %83'ü 1080p kullanıyormuş. Konsolda bu durum nedir bilmiyorum ama sadece konsol kullanan ve PC'nin yanına konsol alan oyuncuları dahil edersek oran yine de çok fazla değişmez.Zaten şuan 1080p tv kullanıyorum ve memnunum sadece monitörde 1080p nasıldır onu merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten 1080p monitör yakın zaman alıcağım.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinYouTube'da ekran kartı tanıtımı yapan bir teknoloji kanalında duyduğum istatistiğe göre, PC oyuncularının %83'ü 1080p kullanıyormuş. Konsolda bu durum nedir bilmiyorum ama sadece konsol kullanan ve PC'nin yanına konsol alan oyuncuları dahil edersek oran yine de çok fazla değişmez.