Ps5 16.100 tl vatan da

ridvan k

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
Ps5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 tl ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Ama gecen ay sağlam bir sistem kurdum mantis 6800 lü sistem +2k bir monitor
Bu kadar borcun altında ps5 al sat yapıp kar mı sağlasam yoksa hayalimde hep ps5 vardı yoksa açıp kullansam mı?
Kendime bole bir pc kurmuşken ps5 ihtiyacm olur mu sizce?

Ps5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 TL ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Bu kadar borcun altında ps5 al sat yapıp kar mı sağlasam yoksa hayalimde hep ps5 vardı yoksa açıp kullansam mı?
İnternet sitesinden mi aldınız ben de arıyorum da
Post automatically merged:

Ps5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 TL ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Çok istiyorsanız ve bütçenizi aşmayacak ise kullanılır

Sabah GOW Ragnarök lü paketi 15700 TL idi...

Valla ben 15.700 e aldım ama iade edicem galiba. Arkadaşın paket çok daha iyiymis

Stok geliyor galiba yavastan

ps oyun fiyatlarina bakmanı tavsiye ederim :kekw: malum sitelerde satan çok alırsın ama uzun süre elinde kalma riski var

Valla ben 15.700 e aldım ama iade edicem galiba. Arkadaşın paket çok daha iyiymis

Stok geliyor galiba yavastan
İade etmeniz sonradan sizi üzebilir belki.Stoklar düşmeye başladı ama yılbaşı sonrası ne olacağını bilmiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri