PS5 ALACAĞIM YARDIM PLS

Codee1

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar iyi akşamlar çok kısa sorularım olacaktı. Ben PS5 almaya karar verdim fakat Slim mi alsam Pro mu alsam biraz arada kaldım. Genelde Fifa tarzı oyunlar oynuyorum ama malum GTA 6 da mayıs ayında çıkacak ve PS5 pro GTA 6'yı 60 fps oynatacak vs. deniyor. Sizce uyguna slim alıp geçeyim mi yoksa bir şekilde bütçeyi Pro içi zorlayayım mi? Cevaplarınızı bekliyorum..

Arkadaşlar iyi akşamlar çok kısa sorularım olacaktı. Ben PS5 almaya karar verdim fakat Slim mi alsam Pro mu alsam biraz arada kaldım. Genelde Fifa tarzı oyunlar oynuyorum ama malum GTA 6 da mayıs ayında çıkacak ve PS5 pro GTA 6'yı 60 fps oynatacak vs. deniyor. Sizce uyguna slim alıp geçeyim mi yoksa bir şekilde bütçeyi Pro içi zorlayayım mi? Cevaplarınızı bekliyorum..
gta 6 için alacaksan ps6 al gta 6dan önce çıkarsa bence

bence bütceniz varsa pro alın yoksa gerek yok bence ayrıca bence slim de 60 fps oynatır gta 6 çok abartılıyor bence

bence bütceniz varsa pro alın yoksa gerek yok bence ayrıca bence slim de 60 fps oynatır gta 6 çok abartılıyor bence
Hocam farkındamısınız bilmiyorum ama türkiyedeki insanların bir çoğu tuşlu telefonu zor kullanıp teknolojiden bir haberken gta5 piyasaya sürüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam farkındamısınız bilmiyorum ama türkiyedeki insanların bir çoğu tuşlu telefonu zor kullanıp teknolojiden bir haberken gta5 piyasaya sürüldü
hatta şöyle söyleyeyim ilk kez gta 5i 60 fps oynabileceğim bir bilgisayara 8 sene önce sahip oldum yani gta5in çıkışından yaklaşık 5 6 sene sonra

FIFA serisi oynuyorsanız PS 5 slim alın geçin stabil bir şekilde oynarsınız FC26 ve bir çok oyunu Pro sürüme gerek yok.

PS5 Slim GTA 6'yı bir şekilde oynatır ama daha iyi performans için PS5 Pro öneririm.

Bütçen ve hakkını verebilecek bir ekranın varsa pro tabi ki. Ancak arada bir açarım benim ana oyun makinem bu olacak dersen yine pro. Alayım gta 6 çıktığında Ordan oynarım dersen ps5 Slim veya fat 1216 serisi. Hangisini alırsan al Avrupa cihazı almaya çalış Japonlarda besleme farkı oluyor

Kesinlikle slim alınır. Kendimde bütçe sorunum olmamasına rağmen slim kullanıyorum pro ile fiyat farkı fazla. O farka değmez. Pro yerine slim alıp ps6 çıktığında ps6 almak daha mantıklı. Daha az zarar etmiş olursun. Seneye ps6 çıkacağına dair söylentiler var. Muhtemelen pro fiyatına yakın bir fiyatla ps6 çıkar.

pro yu 2.el yd cihazlarından uyguna pazrlıkla kesinlikle pro al her zaman 2.elde pro lar degerli oluyor

Sağlam televizyon veya monitörun varsa pro al

Geri