Neler Yeni

PS5 almak mantikli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yılmaz Gönen
26 yasindayim ve 2-3 sene icinde evlenmeyi planliyorum ve evlenmeyi dusundugum kiz arkadasim evimizde ps5 olmasini cok istiyor. Bu aralar bi bilgisayar toplama niyetim vardi ama aklima birlikte ps5 almak ve evlenene kadar onu kullanmak geldi. Suanda oyun ihtiyacimi gfn ve xcloud ile gideriyorum. %50-50 yapip bi ps5 almak mantikli mi sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
26 yasindayim ve 2-3 sene icinde evlenmeyi planliyorum ve evlenmeyi dusundugum kiz arkadasim evimizde ps5 olmasini cok istiyor. Bu aralar bi bilgisayar toplama niyetim vardi ama aklima birlikte ps5 almak ve evlenene kadar onu kullanmak geldi. Suanda oyun ihtiyacimi gfn ve xcloud ile gideriyorum. %50-50 yapip bi ps5 almak mantikli mi sizce ?
Vallahi PlayStation hevesi Bir yerden sonra kaçıyor hocam kendimden biliyorum bence en iyi PC toplayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yılmaz Gönen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi PlayStation hevesi Bir yerden sonra kaçıyor hocam kendimden biliyorum bence en iyi PC toplayın
Bizimki heves degil de kiz arkadasim keisnlikle evimde olsun tarzinda düşünüyor. Ondan dolayi acaba bi alsak mi dusuncesi geldi aklima suan arastirma asamasindayim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bana mantıklı gelmiyor çok anlık hevesmiş gibi geliyor. Kasa toplayıp kol alsan daha mantıklı şahsen

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kerem koçar
Arkadaşınla oynanacak en mantıklı platform PS5 bence iyi olur

SadeceSeyf

80+ Gold
Bence mantıklı hocam. Bizim bildiğimiz gerçekten tek bir şey var. Bilgisayarda hiç bir zaman hem türkçe altyazı desteği olup hem de çok kaliteli oyunların çıkması çok çok düşük bir olasılık. PS bunu bize sunuyor. Fiyatlar zaten muallakta. Bence zevk meselesi olarak görülmeli. 13-14K civarina yurtdışından getirebilen insanlardan alınabilir. Bilgisayar kullanışlı ama PS5 rahatlığı maalesef yok. Yata yata oyun oynamak ayrı sandalye de oturup oyun oynamak farklı.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Berk Era
Değeceğini düşünmüyorum. Tüm PS2 den sonra konsol dünyasından elini ayağını çekmiş ve PS5 ilk çıktığında yurtdışından getirtip 2 yıl boyunca oynamış biri olarak söylüyorum. Neden Ps5 ten Pcye geçtim peki anlatayım.

Neden alınmaz peki.

1) Sony gavur bir firma. oyun fiyatları vicdansızca yüksek. Oyunlar zaten ülkemizde pahalı malum sebeplerden exclusive oyunlar daha da pahalı.
2) Farzı misal bir tane oyunu açtım baktım FIFA23. bu daha exclusive olmayan bir oyun. Ps storeda 800 lira olan oyun ve oynayacaksanız bu platformdan bu fiyata alacaksınız. Pc de durum böyle mi bin tane farklı mecradan bu oyunu farklı farklı fiyatlara alabilirsiniz. çünkü rekabet var steami ayrı epici ayrı xboxpass i ayrı. bi şekilde çekiyolar birbirlerinin fiyatını aşağıya.
3) Türkçe oyun oynama keyfi. Artık Sony bile oyunlarını pcye çıkaracağını açıkladı. Çıkar çıkmaz ben bunu oynayacağım manyaklığınız yoksa 1-2 sene içinde artık tüm oyunlar pcye gelecek olarak açıklanıyor. Üstelik eski oyunlarıda artık PC ye portluyorlar. PS iyice oyunlarından Türkçe seslendirmeyi geçtim altyazıyı bile çıkarmaya başladı. Ve sony ülkemizden çekiliyor ben artık türkçe altyazı oyun geleceğini bile düşünmüyorum.
Ama pcde öyle bir sorun her zaman türkçe yamalar modlar elinizin altında.
4) Rahat oyun oynama keyfi. Herkesin en çok sevdiği kısım bu. Yatağıma uzanayımda oynayım. Pc de bunu yapmanızı engelleyen hiçbir durum yokki. 2 tane bluetooth xbox 9. nesil kolu ile zaten bu sorunu şak diye çözüyorsun. ister pc başında oyna ister yatarak oyna keyfin nasıl istiyorsa.
5) Oyun oynamak bir süre sonra sıkıyor. Lan bi alttab yapayımda forum ne hatlar döneyim diyor insan mesela. PS5 te bu yok. ya oyun oynayacaksın yada defolup gideceksin buda insanı bi süre sonra sıkıyor. (Youtube izlemeyi falan kastetmiyorum özgürce surf yapmaktan bahsediyorum)

PS5 i PC konusunda öne geçirecek hiçbir durum yok benim gözümde.

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
12 yaşımda 99 senesinde ilk PlayStation imi aldığım günden beri her zaman PlayStation demişimdir..2015 te evlenirken eşime tek taş yüzük alırken karşılığında PlayStation 4 aldırmış biriyim..şahsım adima söyleyeceğim düne kadar oyun bandında tercih kesinlikle PlayStation olurdu..ancak son süreçte bilgisayar dünyası ile PlayStation arasında pek bı fark yok..20 sene sonra ilk kez kendime bir bilgisayar aldım orta segmentte..ve 2 ay önce PlayStation 4 umu 6 bine sattım..bu hafta sonu PlayStation 5 aliyorum yurtdışından 449 sterline FIFA paketli..eşim ve çocuklarım PlayStation da oynamayı daha çok seviyorlar..bende hikayeli oyunları genelde joystickle PlayStation da oynamayi tercih ediyorum..ancak FPS oyunlarında tabii ki bilgisayar tartışılmaz öndedir..işin özü PC daha bireysel , PlayStation daha çoğunluğa hitap ediyor gibi..

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yılmaz Gönen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence mantıklı hocam. Bizim bildiğimiz gerçekten tek bir şey var. Bilgisayarda hiç bir zaman hem türkçe altyazı desteği olup hem de çok kaliteli oyunların çıkması çok çok düşük bir olasılık. PS bunu bize sunuyor. Fiyatlar zaten muallakta. Bence zevk meselesi olarak görülmeli. 13-14K civarina yurtdışından getirebilen insanlardan alınabilir. Bilgisayar kullanışlı ama PS5 rahatlığı maalesef yok. Yata yata oyun oynamak ayrı sandalye de oturup oyun oynamak farklı.
Simdi sony turkiyeden cekilicek diye dedikodular dönüyor o kafami fazlasiyla karistiriyor. Oyun alabilecegimi hic sanmiyorum yillik 400 lira verip abonelik kullanicam gibi. Zaten pcye xbox9.nesil kol aldim ve istersem yata yata oynayabiliyorum ki ben oturarak oyun oynamayi seven biriyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 yaşımda 99 senesinde ilk PlayStation imi aldığım günden beri her zaman PlayStation demişimdir..2015 te evlenirken eşime tek taş yüzük alırken karşılığında PlayStation 4 aldırmış biriyim..şahsım adima söyleyeceğim düne kadar oyun bandında tercih kesinlikle PlayStation olurdu..ancak son süreçte bilgisayar dünyası ile PlayStation arasında pek bı fark yok..20 sene sonra ilk kez kendime bir bilgisayar aldım orta segmentte..ve 2 ay önce PlayStation 4 umu 6 bine sattım..bu hafta sonu PlayStation 5 aliyorum yurtdışından 449 sterline FIFA paketli..eşim ve çocuklarım PlayStation da oynamayı daha çok seviyorlar..bende hikayeli oyunları genelde joystickle PlayStation da oynamayi tercih ediyorum..ancak FPS oyunlarında tabii ki bilgisayar tartışılmaz öndedir..işin özü PC daha bireysel , PlayStation daha çoğunluğa hitap ediyor gibi..
Pc daha bireysel ps cogunluga hitap ediyor aslinda tek cumleyle ozetlemissiniz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,443
İsim
Mert Can Ergün
Playstation 5 daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular