Neler Yeni

PS5 dijital ile CD sürüm arasında fark var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Arif güngör
Ps5 cdli sürüm alacağım ama dijital sürüm ile neredeyse aynı fiyata satılıyor. Aralarında herhangi bir performans farkı olur mu ? Veya hangisi daha sıkıntısız siz ne tavsiye edersiniz ?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ps5 cdli sürüm alacağım ama dijital sürüm ile neredeyse aynı fiyata satılıyor. Aralarında herhangi bir performans farkı olur mu ? Veya hangisi daha sıkıntısız siz ne tavsiye edersiniz ?

Dijital sürümle diskli sürüm arasında fark yok. CD alma, takas gibi imkanların varsa diskli sürümü tercih edersin. Fiyat kısmına takılmayın. Türkiye'de önerilen bir satış rakamı olmadığı için ezbere fiyat verilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Arif güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dijital sürümle diskli sürüm arasında fark yok. CD alma, takas gibi imkanların varsa diskli sürümü tercih edersin. Fiyat kısmına takılmayın. Türkiye'de önerilen bir satış rakamı olmadığı için ezbere fiyat verilir.
CD ile bir işim olacağını sanmıyorum. İndirimden oyun kovalayacağım için fark ödememe gerek yok dijital sürüm alacağım. teşekkürler yardımın için.

bora1907

80+
CD ile bir işim olacağını sanmıyorum. İndirimden oyun kovalayacağım için fark ödememe gerek yok dijital sürüm alacağım. teşekkürler yardımın için.
Bende dijital aldim uzun suredir hep dijital tercih ettigim icin zaten plusta var bircok oyun bizim ulkede kutulu oyunun pek avantaji yok gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Arif güngör
Evet ya bir de çizilse bir şey olsa gitti oyun ben CD ye para verip uğraşamam. Oyunlarda performansı nasıl peki akıcı değil falan dedi birkaç kişi forumda farklı açılmış konularda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende dijital aldim uzun suredir hep dijital tercih ettigim icin zaten plusta var bircok oyun bizim ulkede kutulu oyunun pek avantaji yok gibi
Senin konuydu sanırım o da adam 4060 övüyordu

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Deniz Ayaz Ocak
ps 5 alma ps 5 pro çikaca 3 4 hafta sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Arif güngör
40k bekleniyor ps5 gucu kullanilmadan pro almak ne kadar mantikli sen bilirsin 20k farka degmez bence 4k 60 fps cok onemliyse al degilse 4k 30 fps oyna suan ratchet and clanck rift apart basladim 2k 60 fps ray tracingde var mis gibi akiyor
2k ya istediğimiz gibi çekebiliyor muyuz benim tv 4k

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Deniz Ayaz Ocak
dlls geliyor onda ps 5 pro önerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Arif güngör
Oyundan oyuna değişiyor performans modu oyunlarda genelde 2k oluyor ben 1080p monitörde kullanıyorum sorun olmuyor
youtube de videolar var 4k 60 fps şeklinde her oyunu gördüm bakalım nasıl olacak inşallah yakın zamanda alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dlls geliyor onda ps 5 pro önerdim
pro çıksın birkaç ay geçsin belki bir sıkıntısı olacak ve v2 gelecek ben biraz bekleyeceğim o yüzden

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Deniz Ayaz Ocak
yok gta vı budel bekle bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular