Neler Yeni

Ps5 mi pc mi almalıyım küçüklüğümden beri pc oyuncusuyum

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
Arkadaşlar haftaya cuma günü alacağım, gaming gen tr den olmasın orada cok sorun yaşadım fps drop sorunları, hangi yer su anda güvenilir ya da ps5 mi alayim pcden ps5e geçersem cok yabancılık çeker miyim ingilizcem iyi değil bütçem 21 Bin

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Arkadaşlar haftaya cuma günü alacağım, gaming gen tr den olmasın orada cok sorun yaşadım fps drop sorunları, hangi yer su anda güvenilir ya da ps5 mi alayim pcden ps5e geçersem cok yabancılık çeker miyim ingilizcem iyi değil bütçem 21 Bin
Ne tarz oyunlar oynuyorsun ve ps exclusive’lerine bir bak seversen geçersin

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PS5'in Türkçe arayüzü var zaten. Neden yabancılık çekesin?

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ingilizce oyunlar da bilmiyorum hata mi ederim pcden geçersem 4-5 yıl götürür mu ps5
PS6 çıkana kadar götürür.Kuzeninde vs. konsol varsa bir controller’ine bak.Pc’den ps’e geçince controller biraz yavaş gelebilir.Beğenirsen geçersin.İngilizceye çok gerek yok aslında youtube’da vs. ingilizce videolar falan izle alışırsın, hikayenin ana hatlarını anlarsın.

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Kardeşim tercih meselesi ancak ps5 e 22k vericeğime hazır sistem ya da toplama sistem alırım psde oynadıgım oyunları hem pcde oynarım hemde her işimi pcde hallederim. Ben mesela fifa 24 ü ps4 kolu bagladım pcden oynuyorum. Ps5 de çok iyidir ama bu kişi tercihi maalesef. Yani hikayeli oyunları kolla vs. oynamak istiyorsan kolu kablosuz bir şekilde bluetooth alıcısı varsa bağlayabilirsin.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ingilizce oyunlar da bilmiyorum hata mi ederim pcden geçersem 4-5 yıl götürür mu ps5
Ben PS4 Slim'ı 2017 senesinde almıştım. 6 sene sonra PS5 aldım. Oynanış zevk verdikten sonra hikayeyi anlamak ikinci planda kalıyor.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ben pc tercih ederdim. Ps5 de yapabileceklerin sınırlı ve oyunlar aşırı pahalı. Exclusive ler de zaten birer birer geliyor pc ye

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Ps5'imi 2 gün önce sattım. Bende küçüklüğümden beri pc oyuncusuyum bütün ortamım pc üzerine kurulu. Ps5'i balayı dönüşü almıştım bir hevesle maksimum 2-3 kere açmışımdır o yüzden yanlış bir tercih yapma pc candır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,597
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom