tolgakeles43
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Tolga Keleş
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum millet aç aç diye yola çıkarsak bu konuları konuşamayız ona bakarsan ruslarda aç ona bakarsan yunanlılarda aç önemli olan o değil o aç aç olan mesele bu konunun kapsamına girmiyor ben burda tr dublaj savunuyorum herşeye sen gibi bakarsak hiç bir şey yapmayalımtürkiyenin nufusunun yarısı kadar rusyada oyun oyunayan insan var. Rusya tam bir oyun delisi millet. Dediğim gibi konuyu öyle uzadı uzadıya uzatmaya gerek yok. Bunun tek sebebi yapılan masrafın geri dönüşünü almamakla alakalı. Irkçılıkla falan alakası yok. Şirketler parasına bakar. Çok basit bak denklemi yazıyorum. Türkçe dil ve seslendirmeye yapacağı masrafı daha çok satabileceği örneğin almanya da reklama yatırıyor ve daha çok gelir elde ediyor bu kadar basit. Adam parasına bakar. Türkiye de oyun sektörü gelişse herkesde sistemler olsa millet oyun oynamak için yanıp tutuşsa ve geniş bir kitle olsa bu oyuncular senin istemene gerek yok zorla getirirler zaten Bizim ülkede cocuk 18 yaşında gelince ne iş yapacam diyip kara kara dusunmeye baslıyor sen ırkıcılıktan tr dil desteği yok diyorsun. Millet aç gelecek derdinde oyun oynacayacak heerkesin vakti yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o senin saydığın ülkelerde herkesin rahatı yerinde. Çocukların gelecek kaygısı TR kadar yok. Herkes bir iş yapar ve yaşamını devam ettirir. TR de tam tersi.