ps5 proSony nin türkiyeden çekilmesi gereksiz pahalı oyun fiyatları ve exclusive oyun yetersizliği sebebiyle ps5 pro bekleyesim yok bir yandan da gta6 çıkacak ve series x de yaşlanıyor. Sizce ne yapmalıyım
Eyvallah hocam teşekkür ederim lakin konsolun tadı da bir ayrı işteps5 pro bana kalırsa balon xbox daha kullanıcı dostu acele etmiyorlar. series x şuanda yeterli ki ps5 te yeterliydi. hiçbir katkısı ve artısı olmayan ps5 proyu şahsen önermem. bildiğin ps4 ile ps4 pro mantığını görüyorum burada. GTA 6 içinse daha çok zamanı var. bunların dışında özel oyunlar, abonelik veya yeni oyunlar için şuan konsol almak mantıklı değil. PC yede geliyor o özel oyunlarda işte beklemesi var. Şuan elinde sağlam PC varsa Sony ve Microsoft yeni konsollarını çıkartana kadar bekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6900xt varmış canavar canavar. o sana yeter.
Ne içinps5 pro
4K'da yüksek FPS oyun oynamak gibi bir niyetin varsa ve GTA fanatiğiysen PS5 Pro. Diğer şekilde standart PS5 yeterlidir.Sony nin türkiyeden çekilmesi gereksiz pahalı oyun fiyatları ve exclusive oyun yetersizliği sebebiyle ps5 pro bekleyesim yok bir yandan da gta6 çıkacak ve series x de yaşlanıyor. Sizce ne yapmalıyım
sonuna bi x daha koyda tam olsun bari .dYa ps5 alim ya series xx
Hocam tabletten yazarken çift tıklamış düzelttim sonradan .dsonuna bi x daha koyda tam olsun bari .d