Neler Yeni

Xbox series x vs Ps 5

asko56

80+ Silver
Çalıştığım sektörden dolayı bilgisayar taşıma şansım yok sürekli şehir ve iş yeri degistirebiliyorum ayrıca lojmanlarda bilgisayar çok sıkıntılı konsol gibi işim bitince hemencecik dolabima kitleyemem o yüzden konsol tercihim ayrıca gamepass kütüphanesi gayet zengin ve oyunlarda çok pahalı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam beş parasız değilim kendi gelirim yok sadece, gamepassi alamayacak kadar düşmedim.
düşüncem aynı series s hala daha istekleriniz için avantajlı 2.elden series s bakmanız avantajlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
Çalıştığım sektörden dolayı bilgisayar taşıma şansım yok sürekli şehir ve iş yeri degistirebiliyorum ayrıca lojmanlarda bilgisayar çok sıkıntılı konsol gibi işim bitince hemencecik dolabima kitleyemem o yüzden konsol tercihim ayrıca gamepass kütüphanesi gayet zengin ve oyunlarda çok pahalı değil

Hocam beş parasız değilim kendi gelirim yok sadece, gamepassi alamayacak kadar düşmedim.
gamepass kütüphanesi mi zengin :ROFLMAO:, ps nin 3 tane exc oyunu tüm gamepassı satın alır, hikayeli oyun seviyosan özellikle AAA olarak ps 1. parti oyunlar sayesinde rakipsiz, hele ki ilk defa konsol alıyosan oynayabileceğin çok oyun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay Toprak
düşüncem aynı series s hala daha istekleriniz için avantajlı 2.elden series s bakmanız avantajlı
Series x vs s in farkı nedir peki S in mesela cyberpunkta berbat bir sonuç verdiğini duymuştum biraz ön yargiliyim da

1 tane hariç geriye kalan tavsiyelere bak saçma sapan öylesine yazmışlar resmen senin için xbox daha iyi
Xboxun benim için **şimdilik** daha iyi bir seçenek olduğu sonucuna vardım zaten series s vs series x i karşılaştırıyorum şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay Toprak
Hocam 2. El benim için mümkün değil taksitle alacağız biraz araştırdım faiz ile 9 ay taksit yapınca S de alsam X de alsam cebimden neredeyse aynı para çıkıyor aylık ödediğimiz ücrette neredeyse 50 lira oynuyor o yüzden x almak benim için daha karlı gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ÖMER FARUK TENK
Hocam bende series s var çok da memnunum 1080p 120hz oynuyorum e sporcu veya sürekli online oyun oynamayacaksaniz veya monitörden oynamayacaksaniz series s alin eğer 4k bir televizyonunuz var keyfî hikayeli oyunlar için series x alın ben oyun olarak Xbox çok avantajlı özellikle indirimleri ben 3 gün önce rdr2 delux paketi 200 TL ye aldım farkı sadece performans ve görüntü sabitlik

Hocam 2. El benim için mümkün değil taksitle alacağız biraz araştırdım faiz ile 9 ay taksit yapınca S de alsam X de alsam cebimden neredeyse aynı para çıkıyor aylık ödediğimiz ücrette neredeyse 50 lira oynuyor o yüzden x almak benim için daha karlı gibi
İkinci elde series s 7000-8500 arası ondan öyle demiştir sıfırı 10-11k

zyraxone

80+
Tarayıcı kullanacağım diyor hangi akla hizmet ps5 diyorsunuz? 5 kullanıcısı olarak xbox öneririm bu konuda ciddili anlamda pcye daha yatkın sayılır xbox

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay Toprak
Tarayıcı kullanacağım diyor hangi akla hizmet ps5 diyorsunuz? 5 kullanıcısı olarak xbox öneririm bu konuda ciddili anlamda pcye daha yatkın sayılır xbox
Tarayıcı şart değil asıl önemli olan youtube'a girmek ama tarayıcı olsa çok iyi olur geforce now felan kullanırım xbox series x almakta karar kıldım zamanı gelince yanına ps çekerim benim için pc devri kapandı gibi bir şey çalıştığım sektörden dolayı

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali
Xbox One S kullanımdım kardeşime hediye edip yurtdışı PS5 aldım. EA Play yıllık paketi alıp keyifle 6-7 ay kullanıp sattım. Xbox Series S cihaza geçince en büyük eksik kol dedim. Gerçekten kontrolcü çok basit ve hafif geliyor. Şimdi PS4 alıp takılıyorum. Satıp PS5 e geri geçeceğim. Boşa heyecan aramayın diyorum.

EA Play ile NFS serisi, BF serisi ve FC24 gibi oyunlar fazlası ile bana yetiyor. Arada indirimde oyunlar görüyorum alıp geçiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay Toprak
Hocam bende series s var çok da memnunum 1080p 120hz oynuyorum e sporcu veya sürekli online oyun oynamayacaksaniz veya monitörden oynamayacaksaniz series s alin eğer 4k bir televizyonunuz var keyfî hikayeli oyunlar için series x alın ben oyun olarak Xbox çok avantajlı özellikle indirimleri ben 3 gün önce rdr2 delux paketi 200 TL ye aldım farkı sadece performans ve görüntü sabitlik

İkinci elde series s 7000-8500 arası ondan öyle demiştir sıfırı 10-11k
8 bine göremedim açıkçası hep sıfır fiyatında yada çok yakın fiyatta satılıyor sıfır fiyatında da en düşük 15k ya bulabildim taksitle zaten fiyat artıyor x de alsam s de alsam cebimden çok yakın miktarda para çıkıyor
+Düzenleme: Akakçenin banayeni hizmetinde 10k ya series s buldum 3 aylık taksitle 3330 e geliyor yanına birde 1tb ssd alıp en ucuz şekilde işi kapatabilirim)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ÖMER FARUK TENK
Hocam sen git x al direk ssd para fln verme ikinci el imkanın varsa onu al

Top Bottom