pcm var zaten ve rekabetci oyunlar baydı artık sadece fifa ve hikayeli oyun oynamak istiyom evet fifa pcde de var ama cok buglı oyuzdenps5 pro alma sebebiniz nedir pc yerine ?
monitorum var ama 1080p o yuzden yazdımpcm var zaten ve rekabetci oyunlar baydı artık sadece fifa ve hikayeli oyun oynamak istiyom evet fifa pcde de var ama cok buglı oyuzden
ps5 pro fiyatına çok değen bir konsol değil tabi paranızı nereye harcayağınızı söylemek haddime değil gene sizin tercihiniz ama ps5 f/p açısından daha iyi yada o fiyatı pc upgrade yatırıp 4K istediğiniz oyunu kontrolcüde gene oynarsınızpcm var zaten ve rekabetci oyunlar baydı artık sadece fifa ve hikayeli oyun oynamak istiyom evet fifa pcde de var ama cok buglı oyuzden
ps5 mi alsam diye dusunuyorum bu arada ama 2k da cok fps farkı oluyo mu bilmiyorumps5 pro fiyatına çok değen bir konsol değil tabi paranızı nereye harcayağınızı söylemek haddime değil gene sizin tercihiniz ama ps5 f/p açısından daha iyi yada o fiyatı pc upgrade yatırıp 4K istediğiniz oyunu kontrolcüde gene oynarsınız
Sabit bir fiyatı yok ki zaten. Her yer başka başka fiyatlar veriyor. Bizde tavsiye edilen satış rakamına kimse uymuyor çünkü. Sen ne kadara buldun? Örneğin aşağıda linkini bıraktığım yer kurumsal bir konsol satıcısı, mağazası İstanbul Kadıköy'de. Fiyatları olması gerektiği gibi.şuan ps5 pro alabiliyorum ama monitoru alamıyorum o yuzden beklemek istiyorum ama malum turkiyede fiyatlar cok cabuk degisiyo sizce almalı mıyım zamlanır mı?
ben de burdan almayı dusunuyodumSabit bir fiyatı yok ki zaten. Her yer başka başka fiyatlar veriyor. Bizde tavsiye edilen satış rakamına kimse uymuyor çünkü. Sen ne kadara buldun? Örneğin aşağıda linkini bıraktığım yer kurumsal bir konsol satıcısı, mağazası İstanbul Kadıköy'de. Fiyatları olması gerektiği gibi.
hocam pcden oynayın? ps5 pro ve oyunlarına vereceğinize pcnizi update yaparsanız, bir kaç oyun aldınız mı tamamdır yanipcm var zaten ve rekabetci oyunlar baydı artık sadece fifa ve hikayeli oyun oynamak istiyom evet fifa pcde de var ama cok buglı oyuzden
çözürünürlük değiştirmek ps5 veya proda performansı etkilemiyor gene aynı fpsi alırsınız o yüzden 4k oynamak daha mantıklı performans arıyorsanız VRR sizin için daha önemli bir ayarps5 mi alsam diye dusunuyorum bu arada ama 2k da cok fps farkı oluyo mu bilmiyorum
hocam aynı hissiyat olmuyo ya pcm kotu degil yeni oyunları 60 fps ve uzeri oynayabiliyorum ama dedigim gibi cok fazla bug var fifa gibi oyunlarda sinirimi cok bozuyo sadece pcyi internette takılmak icin kullanmak istiyorum artıkhocam pcden oynayın? ps5 pro ve oyunlarına vereceğinize pcnizi update yaparsanız, bir kaç oyun aldınız mı tamamdır yani
Dell G2724D bu monitoru alıcam hocam vrr var diyolarçözürünürlük değiştirmek ps5 veya proda performansı etkilemiyor gene aynı fpsi alırsınız o yüzden 4k oynamak daha mantıklı performans arıyorsanız VRR sizin için daha önemli bir ayar
VRR varsa sorun yok benim TV'de de VRR var mesela 30-45 fps oyunları daha smooth yapıyor 60 fps hissiyatı veriyor açıkcasıhocam aynı hissiyat olmuyo ya pcm kotu degil yeni oyunları 60 fps ve uzeri oynayabiliyorum ama dedigim gibi cok fazla bug var fifa gibi oyunlarda sinirimi cok bozuyo sadece pcyi internette takılmak icin kullanmak istiyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dell G2724D bu monitoru alıcam hocam vrr var diyolar
sagolasın hocam senin de kafanı sisirdim kusura bakmaVRR varsa sorun yok benim TV'de de VRR var mesela 30-45 fps oyunları daha smooth yapıyor 60 fps hissiyatı veriyor açıkcası