Neler Yeni

Ps5 slim alınır mı??

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
Arkadaşlar ps seçen insanlar neden ps seçiyor. Şuan ortalama bir rx6650xt sisteme sahibim ve yanında ps alcaktım ama arkadaşlarım beni durdurdular. Çünkü oyun fiyatları gerçekten pahalıymış ve kolu kontrol etmek zormuş. Sizce ps plusa rağmen almaktan vazgeçeyim mi? Öğrenciyim ve uzun bir süre öyle oyun alamam. Cidden 400tl altı olmadığü sürece oyun almam çok zor ve sanırım yeni oyunlar 3000 liraymış. Cd li alıp dolaptan ikinci el cd almayı denesem ? Sizce ps alınır mı?? Aşağıdaki oyunu epic gameste 2 liraya aldım arkadaşlar yüzüne bakmadığım oyun 1000lira

Ekler

• Screenshot_2025-02-06-21-37-29-797_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-06-21-37-29-797_com.android.chrome.jpg
    730.7 KB · Hit: 9
Son düzenleme:

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
ulaş dursun
Arkadaşlar ps seçen insanlar neden ps seçiyor. Şuan ortalama bir rx6650xt sisteme sahibim ve yanında ps alcaktım ama arkadaşlarım beni durdurdular. Çünkü oyun fiyatları gerçekten pahalıymış ve kolu kontrol etmek zormuş. Sizce ps plusa rağmen almaktan vazgeçeyim mi? Öğrenciyim ve uzun bir süre öyle oyun alamam. Cidden 400tl altı olmadığü sürece oyun almam çok zor ve sanırım yeni oyunlar 3000 liraymış. Cd li alıp dolaptan ikinci el cd almayı denesem ? Sizce ps alınır mı??
ps plus oyunları oynamadıysan al onları gta6 gelene dek oynarsın sonra gta6 alırsın ama iyi para verirsin söyliyim oyunlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k tv de lazım o cihaz için zevki öyle çıkıyor

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps plus oyunları oynamadıysan al onları gta6 gelene dek oynarsın sonra gta6 alırsın ama iyi para verirsin söyliyim oyunlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k tv de lazım o cihaz için zevki öyle çıkıyor
Salonda tv var 2k monitör düşünüyordum . Ama oyun fiyatları cidden almam çok zor olucak gibi

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Buğra Aykaç
Bazen güzel indirimler de oluyor PS Store'da konforlu bir oyun oynamak istiyorsan alınır

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Arkadaşlar ps seçen insanlar neden ps seçiyor. Şuan ortalama bir rx6650xt sisteme sahibim ve yanında ps alcaktım ama arkadaşlarım beni durdurdular. Çünkü oyun fiyatları gerçekten pahalıymış ve kolu kontrol etmek zormuş. Sizce ps plusa rağmen almaktan vazgeçeyim mi? Öğrenciyim ve uzun bir süre öyle oyun alamam. Cidden 400tl altı olmadığü sürece oyun almam çok zor ve sanırım yeni oyunlar 3000 liraymış. Cd li alıp dolaptan ikinci el cd almayı denesem ? Sizce ps alınır mı??
al bence pc in varmış zaten exculisive(çok olmasada) ve gta 6 oynanmak için alınır ama oyun fiyatları pahalı haberiniz olsun

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
kolu gayet iyi benim arkadaşımda vardı beraber oynamıştık

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Arkadaşlar yeni kayıt olunca 1000 elmas veriyor 1700 tl yapıyor tl ye çevirip ibanınıza çekin herkes faydalansın yeminle ben çektim
https://********.com/tr_TR/internal/register/?inviteCode=969YRI
lütfen reklam yapmayınız

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
Bazen güzel indirimler de oluyor PS Store'da konforlu bir oyun oynamak istiyorsan alınır
Mesela hocam bu sene içinde çıkmış güzel indirimleri söyleyebilirmisiniz? Ben geçen rdr2 aldım 200 liraya çok ucuz bir fiyatdı. Ancak diğer oyunlarda indirimli hal bin lira hocam

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Caner Karadağ
oyunlar 3000 lira ama ben senin yerinde olsam ps plus extra ve ya deluxe alırım. ne oyun varsa onu oynarım 1 sene

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
oyunlar 3000 lira ama ben senin yerinde olsam ps plus extra ve ya deluxe alırım. ne oyun varsa onu oynarım 1 sene
1 sene sonra ne olacak? Neden 1 sene dediniz? Off keşke xbox kadar geniş bir kütüphanesi olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,438
Üyeler
167,656
Son üye
kaan066
Top Bottom