10.300 lira AMA ithalatçı garantili yani garanti yok10.300 lira
Kral türkiye de o alınmaz ya cd li versiyon alırsın oyun alır takas edersin veya satar üstüne ekler başka oyun alırsın tarzında ama dijital alsan kötü olur oyunlar pahalı.Bende 4k bulabilirsem bulgaristandan geitrteceğim. dijital edikeyşın.
Kampanyalardan alıcağım yada exclusive.Kral türkiye de o alınmaz ya cd li versiyon alırsın oyun alır takas edersin veya satar üstüne ekler başka oyun alırsın tarzında ama dijital alsan kötü olur oyunlar pahalı.
Yakında gelir gamepass tarzı bir şey merak etme rekabet edemez yoksa düşünebilirsinKampanyalardan alıcağım yada exclusive.
dostum exclusive lerde pahalı beaKampanyalardan alıcağım yada exclusive.
Ah ah oyunların en fazla 100tl olduğu zamanları görebilirmiyiz acaba. Ama sanmıyorum.Yakında gelir gamepass tarzı bir şey merak etme rekabet edemez yoksa düşünebilirsin
zaten var öyle bir şey ama ingilterede ps now diye aylık az ücretle control spiderman vs 100 oyun fln alabiliyorsunYakında gelir gamepass tarzı bir şey merak etme rekabet edemez yoksa düşünebilirsin
Ah ah oyunların en fazla 100tl olduğu zamanları görebilirmiyiz acaba. Ama sanmıyorum.