Ps5 ve Pc'in Sesini Tek Kulaklıktan Almak

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
Başlık yeterince açık oldu mu bilmiyorum, başka nasıl anlatabilirim bulamadım kusura bakmayın.
Sorum şu; Playstation'da Ea FC oynarken aynı zamanda da PC ile Discord, Spotfy kullanmak istiyorum. Kulaklığım JBL Quantum 350. Bildiğim kadarıyla çift cihaz desteği yok, kablolu olarak da kullanmak istemiyorum. Remote Play diye bir uygulama varmış ama o da gecikme vs yapar mı bir bilgim yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Merhaba benim kullandığım bir ürün, bu mixeri alırsanız yapabilirsiniz.
Sağ olun hocam, biraz pahalıymış. Bu ürünler genelde bu fiyatta mı yoksa daha uygunu var mıdır?
Bir de yapay zekaya sorduğumda mixerlerde usb dongle çalışmaz diyordu. Doğruluğu var mıdır? Bluetoothlu ya da kablolu bir kulaklık mı kullanmalıyım?

Sağ olun hocam, biraz pahalıymış. Bu ürünler genelde bu fiyatta mı yoksa daha uygunu var mıdır?
Bir de yapay zekaya sorduğumda mixerlerde usb dongle çalışmaz diyordu. Doğruluğu var mıdır? Bluetoothlu ya da kablolu bir kulaklık mı kullanmalıyım?
kablolu kullancaksınız, herhangi bir sorun olmuyor, en uygun ve düzgün çalışan model benim attığım

Başlık yeterince açık oldu mu bilmiyorum, başka nasıl anlatabilirim bulamadım kusura bakmayın.
Sorum şu; Playstation'da Ea FC oynarken aynı zamanda da PC ile Discord, Spotfy kullanmak istiyorum. Kulaklığım JBL Quantum 350. Bildiğim kadarıyla çift cihaz desteği yok, kablolu olarak da kullanmak istemiyorum. Remote Play diye bir uygulama varmış ama o da gecikme vs yapar mı bir bilgim yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

JBL Quantum 350'yi sadece PS5'e bağlamayan çalıştığında kulaklığı tanıyor mu?

JBL Quantum 350'yi sadece PS5'e bağlamayan çalıştığında kulaklığı tanıyor mu?
Hocam tam ne sordunuz anlamadım ama cihaz ps5 destekli olarak gözüküyor. Ürün elime ulaştığında bozuk olduğu için değişim talep ettim, Ps5 ondan sonra elime ulaştı, test edemedim yani.

Hocam tam ne sordunuz anlamadım ama cihaz ps5 destekli olarak gözüküyor. Ürün elime ulaştığında bozuk olduğu için değişim talep ettim, Ps5 ondan sonra elime ulaştı, test edemedim yani.

Kablosuz (Bluetooth) bağlantı yapmaya çalıştığınızda Sony'nin kendi lisanslı ürünleri dışında tanımıyor da o yüzden sordum.

Kablosuz (Bluetooth) bağlantı yapmaya çalıştığınızda Sony'nin kendi lisanslı ürünleri dışında tanımıyor da o yüzden sordum.
Bluetooth ile değil wireless dongle ile bağlanılıyor kulaklık. Bir fark olur mu bilmiyorum, dediğim gibi yeni edindim ps5i

Arkadaşlar kendi sorunumu nasıl çözdüğümü anlatayım, belki işinize yarar.

JBL kulaklığımı mikrofonu bozulduğu için iade ettim yerine Corsair HS80 aldım.
Ps5'i HDMI, Pc'i DP ile monitörüme bağladım. Ardından Remote Play uygulamasını yükledim ve Pc'mi Ps5'ime bağladım. Tabii ki görünü kalitesi tatmin etmeyecek seviyedeydi ve PS5 ayrı olarak monitörün hoparlörünü kullanıyordu. Monitörün hoparlörünü tamamen kapadım ve giriş seçeneğini HDMI olarak seçtim. Yani görüntüyü normal Ps5'ten alırken sesi Remote Play'den (kulaklık ile) alıyorum şuan.

DİKKAT: Bu işlemi yaparken gamepadi kablosuz kullanamıyorsunuz, en azından ben yapamadım. Kolu kablosuz ps5'e bağlayınca Remote Play çalışmayı durduruyor ve ses gelmiyor. Kolu kablosuz olarak Pc'ye bağlamayı denedim bu sefer de kol çalışmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,635
Üyeler
184,034
Son üye
Nejdet_Cengiz
Geri