Ps5'te fifa oynarken kasıyor

Fatih28

80+
Reaksiyon skoru
61
Ps5 normalde televizyona bağlıydı. Tvde hiçbir sorun olmadı daha önce tıkır tıkır akıyordu görüntü. Odama geçirip 240hz 2k monitöre bağladım. Fc26 oynarken kasma oluyor saçma bir şekilde. Nasıl çözebilirim. Tv 1080p 60hz çalışıyordu fakat monitörde aynı ayarı yaptığımda değişen bir şey olmuyor hala kasıyor.

Bende kasmıyor ama oyun içi çözünürlük ve kalite ayarı yok sizde var mı ya da nasıl açılıyor ?

Bende kasmıyor ama oyun içi çözünürlük ve kalite ayarı yok sizde var mı ya da nasıl açılıyor ?
Hocam oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum direkt ps kasıyor. Playstationun ayarlarından neyi değiştirebilirim.

ps5 pismanlıktır onun yerine orta seviye laptop alıp onu hdm ıle bağlayıp neden kolu eslestırıp oynamıyorsun

Hocam oyunla ilgili olduğunu düşünmüyorum direkt ps kasıyor. Playstationun ayarlarından neyi değiştirebilirim.
Televizyona tekrar takip deneyin donma yoksa monitör ayarlarınds filan bir şey vardir donma varsa PlayStationi bir temizleyin

Televizyona tekrar takip deneyin donma yoksa monitör ayarlarınds filan bir şey vardir donma varsa PlayStationi bir temizleyin
Denedim donma yok hocam monitöre takınca oluyor. Monitörü pcye tskınca hiçbir sıkıntı yok ps'e geçtiğimde kasıyor.

ps5 pismanlıktır onun yerine orta seviye laptop alıp onu hdm ıle bağlayıp neden kolu eslestırıp oynamıyorsun
Hocam pc var zaten çok şükür iyi de performansı ama fifayı konsoldan oynarım hep. Tvye bağlıydı odama geçireyim daha rahat olur dedim monitörde kasmaya başladı. Tvde bir sıkıntısı yoktu.

Ps5 normalde televizyona bağlıydı. Tvde hiçbir sorun olmadı daha önce tıkır tıkır akıyordu görüntü. Odama geçirip 240hz 2k monitöre bağladım. Fc26 oynarken kasma oluyor saçma bir şekilde. Nasıl çözebilirim. Tv 1080p 60hz çalışıyordu fakat monitörde aynı ayarı yaptığımda değişen bir şey olmuyor hala kasıyor.
Yardım edenlere teşekkür ederim gptye sordum çok fazla ayarı kapattım ettim hiçbiri işe yaramadı son çare monitör ayarlarından bağlı cihaz kısmına gelip ps5i pc olarak seç dedi onu yaptım ve oldu. Akıllı monitör olduğu için tv gibi, akıllı ayarlarını kapatıyormuş pc seçtiğimde. Ps5 olarak seçildiğinde ise kendi ayarları da açık oluyormuş anladığım kadarıyla. Sonuç olarak pc olarak ayarladığımda oldu şu an oyunum akıcı.

Geri