Mimomuz 80+ Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 0 25 Ağustos 2023 #1 Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır
Cihangir Cezalı 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6,398 Reaksiyon skoru 2,602 25 Ağustos 2023 #2 Mimomuz yazmış: Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır Devamı için tıklayın... mantıklı değil aynı oyunları gamepass le pc de oynuyorsun. Farklılık istiyorsan nintendo switch bakabilirsin
Mimomuz yazmış: Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır Devamı için tıklayın... mantıklı değil aynı oyunları gamepass le pc de oynuyorsun. Farklılık istiyorsan nintendo switch bakabilirsin
Livaković Cezalı 80+ Silver Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 2,763 Reaksiyon skoru 1,361 25 Ağustos 2023 #3 Mimomuz yazmış: Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır Devamı için tıklayın... her sıkıldığınızda ürün değiştirecekseniz işiniz var elinizdeki ile xbox arasında hiçbir fark yok ikiside aynı güçte sadece oyun satın alımlarında fiyatlandırmada sıkıntı yaşarsanız yaşarsanız diğer türlü hiçbir fark olmaz
Mimomuz yazmış: Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır Devamı için tıklayın... her sıkıldığınızda ürün değiştirecekseniz işiniz var elinizdeki ile xbox arasında hiçbir fark yok ikiside aynı güçte sadece oyun satın alımlarında fiyatlandırmada sıkıntı yaşarsanız yaşarsanız diğer türlü hiçbir fark olmaz
Realhas the Great 80+ Gold Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 6,429 Reaksiyon skoru 38,223 25 Ağustos 2023 #4 Series X e falan geçeceksen geç diğerlerine geçme
M mehmet_10 80+ Bronze Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 677 Reaksiyon skoru 433 5 Eylül 2023 #5 Mimomuz yazmış: Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır Devamı için tıklayın... Bence en iyisi ps5'e geç ama xbox'ta özel oyunlar zaten pc'ye çıkıyor yerinde olsam ps5 alırdım bütçem yetmiyorsa ps4'le 1.5-2 yıl daha dayanırdım.
Mimomuz yazmış: Uzun süredir ps4 kullanıyorum.Biraz sıktığı için xboxa geçmeyi düşünüyorum.Mantıklımıdır Devamı için tıklayın... Bence en iyisi ps5'e geç ama xbox'ta özel oyunlar zaten pc'ye çıkıyor yerinde olsam ps5 alırdım bütçem yetmiyorsa ps4'le 1.5-2 yıl daha dayanırdım.