Neler Yeni

Psikiyatri Sicile İşlermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Kırgan
İyi akşamlar, bir psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum ileride üni bitince baykarsa staj devlet işi vs. Gibi düşüncelerim var ama ilaç yazar büyük ihtimal ondan dolayı böyle durumlarda bana sıkıntı çıkarırmı yanı sicile işler devlet işinde sorun yaratırmı?

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
İyi akşamlar, bir psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum ileride üni bitince baykarsa staj devlet işi vs. Gibi düşüncelerim var ama ilaç yazar büyük ihtimal ondan dolayı böyle durumlarda bana sıkıntı çıkarırmı yanı sicile işler devlet işinde sorun yaratırmı?
ilaç işliyor babamın başına geldi işe giremedi

şahin doğan

80+ Platinum
Yaratıyor.

bozkan

80+ Bronze
Hiçbir iş, mental iyi oluşunuzdan önemli olmadığı gibi,

Türkiye'deki psikiyatrların %95'inin dünyadan bir haberi yoktur. Anlaşmalı oldukları ilacı gelene geçene dayarlar. Psikologların da %95'i yetkinliklerinin olmadığı terapileri yaparlar.

Yani Türkiye'de akıl sağlığınızı korumak nereden baksanız çok zordur.

Kırmızı reçete olmadıktan sonra bir sorun yaşayacağınızı sanmam kolay kolay. Herkes antidepresan kullanıyor. 10mg citoles moda bu sıralar psikiyatrlar arasında :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Kırgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir iş, mental iyi oluşunuzdan önemli olmadığı gibi,

Türkiye'deki psikiyatrların %95'inin dünyadan bir haberi yoktur. Anlaşmalı oldukları ilacı gelene geçene dayarlar. Psikologların da %95'i yetkinliklerinin olmadığı terapileri yaparlar.

Yani Türkiye'de akıl sağlığınızı korumak nereden baksanız çok zordur.

Kırmızı reçete olmadıktan sonra bir sorun yaşayacağınızı sanmam kolay kolay. Herkes antidepresan kullanıyor. 10mg citoles moda bu sıralar psikiyatrlar arasında :)
Cevaplarınız için teşekkürler peki devlet özel hastane farkedermi özele gitsem yine aynı sorunlar ortaya çıkarmı bilginiz varmı ?

r4NG3r

80+ Silver
İşliyor.Türkiyede psikoloğa gitmek damgalanmak demek.Heryerde karşına çıkar.Hele devlet düşüncen varsa sakın gitme.Zaten bir işe yaradığı yok.

Depresyon kaygı panik sinir atakları atak vs gibi biseyse kafaya takmayın antidepresanlar sıkıntı yaratmaz. Şizofreni bipolarlik vs gibi ciddi bi sorununuz varsa bence zaten sicile islenmeli. Ama bipolar olup sınıf öğretmeni olan bile var ülkemizde ( sağlık çalışaniyim )

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Kırgan
Depresyon kaygı panik sinir atakları atak vs gibi biseyse kafaya takmayın antidepresanlar sıkıntı yaratmaz. Şizofreni bipolarlik vs gibi ciddi bi sorununuz varsa bence zaten sicile islenmeli. Ama bipolar olup sınıf öğretmeni olan bile var ülkemizde ( sağlık çalışaniyim )
Tamamdır çok teşekkür ederim

Top Bottom