Neler Yeni

Psikoloji hapı kullandığım kayıt silinir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
şöyle ki pandemi zamanında virüs yeni yeni biterken ve okulda maskeyle dolandığımız sıralar obsesif kompulsif bozukluk nedeniyle (takıntı hastalığı) devlet hastanesinde psikiyatri bölümüne görünüp depreks diye bir ilaç kullandım bir süre şimdi aradan epey bir süre geçti ve bu rahatsızlığı atlatalı çok oldu ergenliğin getirmiş olduğu bir yanlışa düşüp ilaç kullandım ve şimdi subay olmak istiyorum ancak geçmişte uyku hapı dahi kullanmanın asker olmaya engel olduğunu duydum, bir arkadaşım beni muayene eden doktorun rica ile o raporu kaydı artık her neyse silebileceğini söyledi bu doğru mudur, bu arada önümüzde ki msü sınavı için başvurdum sınav giriş belgemi aldım belge de herhangi bir hastalığı engeli bulunmamakta yazıyor eğer kayıtlarda böyle bir şey olsaydı kağıtta geçmişte ilaç kullandığım yazmaz mıydı bana bir akıl verin napabilirim, psikolojik olarak çok sağlıklıyım ama geçmişte yaptığım psikiyatriye gitmek gibi bir hata yüzünden şuanda hayalimde ki mesleğe belki de kavuşamıcam bilgisi olan varsa belirtirse mutlu olurum

Vesselam

80+ Bronze
Hayır, psikiyatriye gitmen bile elenmen için geçerli bir sebep.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, psikiyatriye gitmen bile elenmen için geçerli bir sebep.
onu zaten biliyorum demek istediğim, msü'ne giden bir arkadaşım e nabız üzerinden seni muayene eden doktor rica edersen kayıtları silebilir dedi böyle bir şey mümkün mü veya başka bir çaresi yok mu bu işin onu anlamaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu zaten biliyorum demek istediğim, msü'ne giden bir arkadaşım e nabız üzerinden seni muayene eden doktor rica edersen kayıtları silebilir dedi böyle bir şey mümkün mü veya başka bir çaresi yok mu bu işin onu anlamaya çalışıyorum
hadi subaylığı geçtim yaşım gelince normal 6 aylık askerliğimi yapmamada mı engel bu durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,974
Üyeler
166,860
Son üye
vexx_
Top Bottom