dostum fazla kasıyorsun ben nerdeyse 2 yıldır koku alamıyorum nefes darlığım var toza da aşırı fazla alerjim var burnumda et çıktı hani herkes buraya derdini anlatsa bir şey çıkmaz burası donanım yeri teknolojiyle ne alakası var sana nasıl bir yardımımız dokunabilir hani kendini rahatlatmak için bize soruyorsun kusura bakma ama burda belkide sürekli intihara kalkışan insanlar vardır herkes içine atıyor normal insan olarak söylüyorum forumu karıştırmasakta durum aynı şekilde hayatını neden bu kadar seviyorsun onu da anlamış değilim hayatında hiç mi korkmadın nasıl bir travma yaratabilir bu ben küçükken sürekli ailemle yatak odasında kalıyordum her gece ağlıyodum korkuyodum sebebini bilmediğim şekilde babam en sonunda bana bağırıyordu kendime geliyordum ağlamaya devam ederken bilmediğimi söylüyodum o da bana neden ağlıyosun o zaman diyip bağırıyordu her gün olunca o da sinirleniyor her gece acı çekiyodum
birçok insan ailesinden aşırı şiddet görüp dişini sıkıyor zamanında buna ben de dahildim kusura bakma da senin anlattığın dertlere gülen insanlar bile vardır dediğim gibi herkes içine atıyor ve anlatmıyor ne gerek var buna bende dahilim