Neler Yeni

PSP alırken nelere dikkat etmeli?

Tilsch

80+ Bronze
Psp almak istiyorum.Ne kadara kadar alınır?Batarya değişimi konusunda sorun yaşar miyim?Hafıza için uygun fiyatlı çözümler var mıdır?Almayı düşündüğüm modeller 200x ve 300x modellerinden birisi.Fiyati daha uygun olursa Street modelini de düşünebilirim.Ayrica cihazın yazılımını kırmayla Ps2 oyunlarını da oyanaybilir miyim?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Psp almak istiyorum.Ne kadara kadar alınır?Batarya değişimi konusunda sorun yaşar miyim?Hafıza için uygun fiyatlı çözümler var mıdır?Almayı düşündüğüm modeller 200x ve 300x modellerinden birisi.Fiyati daha uygun olursa Street modelini de düşünebilirim.Ayrica cihazın yazılımını kırmayla Ps2 oyunlarını da oyanaybilir miyim?
Ps 2 oyunlarını da oynuyorsun diye biliorum oynanıyor yani ama yani vitalarada baka bilirsin ne bilm psp de güzelde fiyatı eskiye göre çok mu uçuk oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

? Almanyamama???!!!

Tilsch

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye?400 tl ye bile bulunuyor.Hem çok bir şey de beklemiyorum.Üniversitede öğle arası veya otobüsle giderken oynamak için ideal.Buyuk bir bütçem de yok ne yazık ki.

Ps 2 oyunlarını da oynuyorsun diye biliorum oynanıyor yani ama yani vitalarada baka bilirsin ne bilm psp de güzelde fiyatı eskiye göre çok mu uçuk oldu?

? Almanyamama???!!!
Vitaya baktım fakat fiyatları çok artmış.1,5k dan başlıyor.O kadar verebileceğimi sanmıyorum.En fazla 600 e kapatsam benim için yeterli psp.God of war 1,2 ve 3 ü oynatır mi acaba PSP?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Vitaya baktım fakat fiyatları çok artmış.1,5k dan başlıyor.O kadar verebileceğimi sanmıyorum.En fazla 600 e kapatsam benim için yeterli psp.God of war 1,2 ve 3 ü oynatır mi acaba PSP?
Vita gereksiz pahalı.
Hepsini oynatıyor ps 3 oyunlarının yarısını oynatıyor diye biliorum yanlışsam düzeltin

Tilsch

80+ Bronze
Vita gereksiz pahalı.
Hepsini oynatıyor ps 3 oyunlarının yarısını oynatıyor diye biliorum yanlışsam düzeltin
Oynatıyor mu bilmiyorum,bütçem yetmiyor diye bakmadim fakat psp oyunları da dahil bir sürü oyunu oynatıyor kırıldığı zaman.God of war 1,2 yi de PSP de oynayabilirsem çok güzel olur.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Oynatıyor mu bilmiyorum,bütçem yetmiyor diye bakmadim fakat psp oyunları da dahil bir sürü oyunu oynatıyor kırıldığı zaman.God of war 1,2 yi de PSP de oynayabilirsem çok güzel olur.
Oynarsın 2. Elden sahibindene felan bakarsan görürsün orda yazıyorlar ztn içindeki oyunları ben 2 sene önce 200 tl ye alcaktım unuttum kahretsin şimdi 800 900 tl ye yazıyorlar gördüm 2. Elde hevesim kaçtı var ama öylr ucuza sahibindene bi göz at sen yinede

Tilsch

80+ Bronze
Oynarsın 2. Elden sahibindene felan bakarsan görürsün orda yazıyorlar ztn içindeki oyunları ben 2 sene önce 200 TL ye alcaktım unuttum kahretsin şimdi 800 900 TL ye yazıyorlar gördüm 2. Elde hevesim kaçtı var ama öylr ucuza sahibindene bi göz at sen yinede
400 tl ye biraz hasarlı buldum sahibindende.Hafiza kartını da 100 tl ye 32 gb halledersem olur gibi.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam bendeki pspde l1 ya da lb idi yanlış hatırlamıyorsam basmıyordu ve pili bitikti. Ayrıca oyun açınca sapıtıyordu nedenini bilmiyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları