Neler Yeni

Psu Arizasi nasil anlasilir?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Beyler ben buyuk b*k yedim netten siparis ettigim pc parcalari geldi. Herkes kendin topla hem ogrenirsin dedi. Bende oyle yaptim islemciyi falan guzelce yerlestirdim. Rami falanda ama psu kablolarinuda tam emin olmadan yerlestirdim. Sonra guc verdim tepki falan vermedi. Suphelendigm kisim ise psu ikinci el almistim ilk aldigimda baska pc de calisiyordu. Bugun fark ettim psu daki kablolardan birinin teli dusmus acaba ondan folayimi? Yoksa nasil bir hata yapmisim altta foto attim. O kablonun aynisi bir yuvanin teli dusmus ici bos. Yarin bilgisayarciya goturucem. Siizce ondanmidir?

Ekler

• 20200923_211941.jpg
    20200923_211941.jpg
    68.5 KB · Hit: 65

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
marilyn
O 16 lık pin bendede 1 tane boş normal o ama neden güç gelmiyor bilemiyorum anakart üzerinden start ver birde

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
sakin ol ondan değildir çok büyük ihtimal teli düşmemiş normaldede öyle diye biliyorm zaten o düşmez

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Beyler ben buyuk b*k yedim netten siparis ettigim PC parcalari geldi. Herkes kendin topla hem ogrenirsin dedi. Bende oyle yaptim islemciyi falan guzelce yerlestirdim. Rami falanda ama PSU kablolarinuda tam emin olmadan yerlestirdim. Sonra guc verdim tepki falan vermedi. Suphelendigm kisim ise PSU ikinci el almistim ilk aldigimda baska PC de calisiyordu. Bugun fark ettim PSU daki kablolardan birinin teli dusmus acaba ondan folayimi? Yoksa nasil bir hata yapmisim altta foto attim. O kablonun aynisi bir yuvanin teli dusmus ici bos. Yarin bilgisayarciya goturucem. Siizce ondanmidir?
Normal de zaten 1 tanesi yok.
Eksik bir şey yapmışsındır iyi kontrol edin.

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
bütün herşeyi sök kasaya sokamdan uzay montaj yapıp açmaya çalış anakartdan aç power kontak yap öyle açmaya çalış öyle açılmaz ise sanmıyorum açılmıyacağını herşeyi taktığından emin ol eğer hala açılmaz ise ramleri çıkar uçlarını çok bastırmadan silgi ile sil sonra yerlerini değiştirip tekrar tak ekran karıtnı düzgün taktığına emin ol psuda kablolarında sıkıntı yok power tuşuna bastığında herhanig bi ışık geliyosan psuluk bir sıkıntı yoktur büyük ihtimalle ekran kartındada sıkıntı yoktur ekran kartsız fanlar falan her şey döner ramlerde bi sıkıntı vardır hdd veya ssd siz biosa girebilrsin yani görüntü gelir herşeyi sök bi daha tak en önemlisi korkma telaşlanma çözülmicek bişey yoktur hele pc için pc için çok korkma belki çok para veridn ama sonuçta kasa alt tarafı canlıyız biz ölüm var annen baban kardeşiz kankaların hayata vesaire elin ayağın tutuyo şükür et bunlara sıkma canını ben bu konuya nerden gelmiyom ama iyi oldu XD

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi
Bıraktim valla daha dokunmuyium yarin bilgisayarci halle
Anakartta yanlis baglantilar yapmis olabilriim. B450m s2h anakartta on panel baglantilarini nasil yapicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0
bütün herşeyi sök kasaya sokamdan uzay montaj yapıp açmaya çalış anakartdan aç power kontak yap öyle açmaya çalış öyle açılmaz ise sanmıyorum açılmıyacağını herşeyi taktığından emin ol eğer hala açılmaz ise ramleri çıkar uçlarını çok bastırmadan silgi ile sil sonra yerlerini değiştirip tekrar tak ekran karıtnı düzgün taktığına emin ol psuda kablolarında sıkıntı yok power tuşuna bastığında herhanig bi ışık geliyosan psuluk bir sıkıntı yoktur büyük ihtimalle ekran kartındada sıkıntı yoktur ekran kartsız fanlar falan her şey döner ramlerde bi sıkıntı vardır HDD veya ssd siz biosa girebilrsin yani görüntü gelir herşeyi sök bi daha tak en önemlisi korkma telaşlanma çözülmicek bişey yoktur hele PC için PC için çok korkma belki çok para veridn ama sonuçta kasa alt tarafı canlıyız biz ölüm var annen baban kardeşiz kankaların hayata vesaire elin ayağın tutuyo şükür et bunlara sıkma canını ben bu konuya nerden gelmiyom ama iyi oldu XD
0 sistem zaten neden silgi ile sileyim ki. Ben baglabtilardan korkuyorum. Eger psuda sikinti yoksa yanlis baglanti yspmis olabilrim

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
Abi

Bıraktim valla daha dokunmuyium yarin bilgisayarci halle

Anakartta yanlis baglantilar yapmis olabilriim. B450m s2h anakartta on panel baglantilarini nasil yapicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0

0 sistem zaten neden silgi ile sileyim ki. Ben baglabtilardan korkuyorum. Eger psuda sikinti yoksa yanlis baglanti yspmis olabilrim
kasanın bağlantılarını anakarta bağlarken yazılar yere baıcak şekilde bağlıcaksın bende çok zorlandım onda neyse birde bağlıcağın yeni altında zxaen tablo var ona göre yerleştir

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın bağlantılarını anakarta bağlarken yazılar yere baıcak şekilde bağlıcaksın bende çok zorlandım onda neyse birde bağlıcağın yeni altında zxaen tablo var ona göre yerleştir
Oyle yaptim tabloya gore taktim hepsini. Sonra kasani arkasini kapatirken herhalde bunlsr cikmis. Denedim opmadi sonra fark ettim cikmislar yerlerinden ve o takildiklari telleri biraz yamultmuslardi bende korktum. Ellimle telleri duzelttim. Sonra daha hic denedim. Birde taktigimda kolay cikiyolardi anlamadim. Bir daha deniymi? Son olarak kasanin arkasinda rgb yerinde 2 tane bir yere takmadim kablo var. Bunlar ne fotolarina bak. Elimde tutuklarim. ( birde anakarttaki giris tellerini elimle duzelttim bir sıkıntı olurmu ondan?)

Ekler

• 20200923_175641.jpg
    20200923_175641.jpg
    1.5 MB · Hit: 66
  • 20200923_175513.jpg
    20200923_175513.jpg
    1.5 MB · Hit: 53

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
onları bak mavi kasaya bağlı bir kart gini bişey var fotoda gözüküyo bağla oraya sonra pc yi power ile aç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,487
Üyeler
161,866
Son üye
silentgamer145
Top Bottom