Neler Yeni

PSU Dahil kasa öneri

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Bütçe
4800
max 4800tl bütçem var. Minimum 550w ve üstü olması lazım.

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Sistem özellikleri, gpu ve soğutma boyutunu vahiy ile öğreniyoruz herhalde.
Kardeşim ben mesaj yazınca mesajın alt tarafında, renkli şekilde mouse ve kulaklığıma kadar görebiliyorsun, biraz zahmet edip aşağıya bakarsan sevinirim. Veya dalga geçmeden sistem özelliklerimi sorabilirdin. İşleciyi 5600 alacağım kasayıda seçebilirsem. Şuan gtx 1650 kullanıyorum ama max 1 sene değiştireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu başka sitelerden daha ucuza bulursun belki. Veya kasa+psu ayrı olarak alabilirsin.
Aslında ilk başta bütçeme göre ayrı ayrı aldım 4800tl etti. Belki aynı fiyata daha iyisi veya daha ucuza bulurum diye konuyu açtım. Kasa cidden çok güzelmiş, daha önceden farketmemişim.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Rick Baba
Kardeşim ben mesaj yazınca mesajın alt tarafında, renkli şekilde mouse ve kulaklığıma kadar görebiliyorsun, biraz zahmet edip aşağıya bakarsan sevinirim. Veya dalga geçmeden sistem özelliklerimi sorabilirdin. İşleciyi 5600 alacağım kasayıda seçebilirsem. Şuan gtx 1650 kullanıyorum ama max 1 sene değiştireceğim.

Aslında ilk başta bütçeme göre ayrı ayrı aldım 4800tl etti. Belki aynı fiyata daha iyisi veya daha ucuza bulurum diye konuyu açtım. Kasa cidden çok güzelmiş, daha önceden farketmemişim.

Mobilde gözükmüyor

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Mobilde gözükmüyor
Onu bilmiyorum kusura bakmayın ama yine de dalga geçmeden de sorabilirmiş.

Bunu başka sitelerden daha ucuza bulursun belki. Veya kasa+psu ayrı olarak alabilirsin.
Asus Prime a201 nasıldır? Cidden çok hoşuma gitti. Psu bile almayıp onu alabilirim aslında.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Hazır sistem almıştım yanında gelen kasa bu idi görüntü güzel de dandik dediğimiz çin malı kasalar bile bu kasadan daha iyi.
Evet haklısınız. Ben 1 ay önce bunu alma niyetiyle araştırmadan mediamarkt'a gitmiştim. Çok hafif, küçük ve malzeme kalitesi msi'a yakışmayacak bir kasaydı. Sanırım kuzeni bilgisayardan anlamıyor.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ege
Onu bilmiyorum kusura bakmayın ama yine de dalga geçmeden de sorabilirmiş.

Asus Prime a201 nasıldır? Cidden çok hoşuma gitti. Psu bile almayıp onu alabilirim aslında.
ap201 de fena değil ama 3000tl çok gibi ya ona.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Bu kasa görüntü olarak çok hoşuma gidiyor benim, baya heybetli bir kasa ve sağlam. Psu olarak msi aldık arkadaşa geçen gün sorun yaşayanlar varmış ama bence güzel bir psu. Kendisi ile bende 1 sene geçirdim sorun çıkarmadı hiç.

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
ap201 de fena değil ama 3000tl çok gibi ya ona.
3000tl banada çok gibi geldi ama şuanki kasamın fanlarını altına veya üstüne 3 tane taksam buz gibi olur aslında.

Bu kasa görüntü olarak çok hoşuma gidiyor benim, baya heybetli bir kasa ve sağlam. Psu olarak msi aldık arkadaşa geçen gün sorun yaşayanlar varmış ama bence güzel bir psu. Kendisi ile bende 1 sene geçirdim sorun çıkarmadı hiç.

Ellerine sağlık hocam. Forumda mı bir yerde görmüştüm msi dn serisi alman diyorlardı. FSP Hydro serisi iyi fakat koruma srtifikaları benimkiyle aynı. Değiştirme amacım o zaten. Sizin attığınız kasaya şunu taksam bence tam olur. -->https://www.hepsiburada.com/msi-mag...er-supply-p-HBCV0000113GIQ?magaza=Hepsiburada

Top Bottom