Bu kasa çok kalitesiz. Ayrıca 300mm vga çok küçük. Bunun tek özelliği markasının msi olması. Başka bir işlevi yok.https://www.hepsiburada.com/msi-mag...atx-gaming-bilgisayar-kasasi-pm-HBC00004MVN2M Kuzenim kullanıyor hocam memnun şuan.
Kardeşim ben mesaj yazınca mesajın alt tarafında, renkli şekilde mouse ve kulaklığıma kadar görebiliyorsun, biraz zahmet edip aşağıya bakarsan sevinirim. Veya dalga geçmeden sistem özelliklerimi sorabilirdin. İşleciyi 5600 alacağım kasayıda seçebilirsem. Şuan gtx 1650 kullanıyorum ama max 1 sene değiştireceğim.Sistem özellikleri, gpu ve soğutma boyutunu vahiy ile öğreniyoruz herhalde.
Aslında ilk başta bütçeme göre ayrı ayrı aldım 4800tl etti. Belki aynı fiyata daha iyisi veya daha ucuza bulurum diye konuyu açtım. Kasa cidden çok güzelmiş, daha önceden farketmemişim.Bunu başka sitelerden daha ucuza bulursun belki. Veya kasa+psu ayrı olarak alabilirsin.XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kardeşim ben mesaj yazınca mesajın alt tarafında, renkli şekilde mouse ve kulaklığıma kadar görebiliyorsun, biraz zahmet edip aşağıya bakarsan sevinirim. Veya dalga geçmeden sistem özelliklerimi sorabilirdin. İşleciyi 5600 alacağım kasayıda seçebilirsem. Şuan gtx 1650 kullanıyorum ama max 1 sene değiştireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında ilk başta bütçeme göre ayrı ayrı aldım 4800tl etti. Belki aynı fiyata daha iyisi veya daha ucuza bulurum diye konuyu açtım. Kasa cidden çok güzelmiş, daha önceden farketmemişim.
Onu bilmiyorum kusura bakmayın ama yine de dalga geçmeden de sorabilirmiş.Mobilde gözükmüyor
Asus Prime a201 nasıldır? Cidden çok hoşuma gitti. Psu bile almayıp onu alabilirim aslında.Bunu başka sitelerden daha ucuza bulursun belki. Veya kasa+psu ayrı olarak alabilirsin.XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hazır sistem almıştım yanında gelen kasa bu idi görüntü güzel de dandik dediğimiz çin malı kasalar bile bu kasadan daha iyi.https://www.hepsiburada.com/msi-mag...atx-gaming-bilgisayar-kasasi-pm-HBC00004MVN2M Kuzenim kullanıyor hocam memnun şuan.
Evet haklısınız. Ben 1 ay önce bunu alma niyetiyle araştırmadan mediamarkt'a gitmiştim. Çok hafif, küçük ve malzeme kalitesi msi'a yakışmayacak bir kasaydı. Sanırım kuzeni bilgisayardan anlamıyor.Hazır sistem almıştım yanında gelen kasa bu idi görüntü güzel de dandik dediğimiz çin malı kasalar bile bu kasadan daha iyi.
ap201 de fena değil ama 3000tl çok gibi ya ona.Onu bilmiyorum kusura bakmayın ama yine de dalga geçmeden de sorabilirmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Prime a201 nasıldır? Cidden çok hoşuma gitti. Psu bile almayıp onu alabilirim aslında.
3000tl banada çok gibi geldi ama şuanki kasamın fanlarını altına veya üstüne 3 tane taksam buz gibi olur aslında.ap201 de fena değil ama 3000tl çok gibi ya ona.
Ellerine sağlık hocam. Forumda mı bir yerde görmüştüm msi dn serisi alman diyorlardı. FSP Hydro serisi iyi fakat koruma srtifikaları benimkiyle aynı. Değiştirme amacım o zaten. Sizin attığınız kasaya şunu taksam bence tam olur. -->https://www.hepsiburada.com/msi-mag...er-supply-p-HBCV0000113GIQ?magaza=HepsiburadaBu kasa görüntü olarak çok hoşuma gidiyor benim, baya heybetli bir kasa ve sağlam. Psu olarak msi aldık arkadaşa geçen gün sorun yaşayanlar varmış ama bence güzel bir psu. Kendisi ile bende 1 sene geçirdim sorun çıkarmadı hiç.
FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com