Neler Yeni

Psu dan cızırtı geliyor yardım edin

Memoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Altınkaya
Arkadaşlar herkese merhaba. 10 gün önce sinerjiden hazır sistem aldım. Bilgisayarı açıp valoranta girdiğim zaman güç kaynağından cızırtı gelmeye başladı. Güç kaynağını söküp sinerjiye yolladım. Denedik ses gelmiyor fakat sıfırı ile değimini yapıyoruz dediler. Yenisini gönderdiler. Taktım ve bilgisayarı açtım. Oyuna girince tekrardan cızırtı gelmeye devam etti. Nedir bu yardım edermisiniz delircem

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
Arkadaşlar herkese merhaba. 10 gün önce sinerjiden hazır sistem aldım. Bilgisayarı açıp valoranta girdiğim zaman güç kaynağından cızırtı gelmeye başladı. Güç kaynağını söküp sinerjiye yolladım. Denedik ses gelmiyor fakat sıfırı ile değimini yapıyoruz dediler. Yenisini gönderdiler. Taktım ve bilgisayarı açtım. Oyuna girince tekrardan cızırtı gelmeye devam etti. Nedir bu yardım edermisiniz delircem
psu dan geldiğine emin misin dostum? ona göre yardımcı olayım

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
bu kesinlikle bir parçadaki bobin sesidir coil vine denir. ve çoğunlukla ekran kartlarında görülüyor garantiniz var ise servise göndermenizi şiddetle tavsiye ederim ve ekran kartından gelmediğine emin olun güç kaynağı olmaz diye bir şey yok ancak ekran kartlarında daha yaygın olabiliyor sesrvisle bir görüşürsünüz ona göre

Memoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Altınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantim var hocam. Ekran kartından gelmediğine yüzde yüz eminim diyebilirim

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Markası Corsair mi? benim kasamda da psudan ses geliyordu corsaire yazdım bir türlü yardımcı olamadılar garantim olmasına rağmen

Memoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Altınkaya
Gamebooster. Peki ne kadar oldu alalı. Sana bir sorn olusturdumı

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Gamebooster. Peki ne kadar oldu alalı. Sana bir sorn olusturdumı
Nisan 2022 de almıştım amazon garantili. Kasa psu dahil olarak almıştım amazon direk değişim önderdi fakat stoğu yoktu. bir sorun oluşturmadı aslında sadece cızırtı sesi biraz arttı. Sesten başka sorun olmadı

Memoka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Altınkaya
Ya inan içim içimi yiyo başka bişeye zarar berxek siye

alperennN

80+ Silver
Vermez kaç aydır kasamin her yerinden ses geliyor ne performans kaybı ne de fazla yüksek değer alıyorum 1-2 yıl kullan fan değişimi yaparsın ki devrelerle alakalidir takma fazla kasa işi ses işidir (100-200k vermedigin sürece)

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
hocam eğer garantisi varsa değişim talep edin ben sadece sesten rahatsız oluyordum kasayı satmasam değişim için uğraşırdım sesten acayip takıntılı olmuştum

Top Bottom