Neler Yeni

PSU dan gelen tuhaf ses

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
Merhabalar bir süre önce psu dan böyle bir ses gelemeye başladı. Neden olduğunu anlayamadım bilgisayarı almış olduğum yerden gaminggen e yolladım. Sorunun için biriken kir ve tozdan olduğunu söylediler ve geri yolladılar. FSP nin bir bayisi ile konuştuğumda kargo kodu verceklerini ve psu yu çıkarıp o şekilde yollamamı söylediler. Çıkarmaya çalıştığımda çıkaramadım. PSU nun bir kısmını ben kendim açtım ve temizledim sorun 1 2 hafta boyunca bir daha olmadı. Ama 1 2 gün önce yine gelmeye başladı sizce neden olabilir. Sesin videosu

xTURANN

80+ Silver
Merhabalar bir süre önce psu dan böyle bir ses gelemeye başladı. Neden olduğunu anlayamadım bilgisayarı almış olduğum yerden gaminggen e yolladım. Sorunun için biriken kir ve tozdan olduğunu söylediler ve geri yolladılar. FSP nin bir bayisi ile konuştuğumda kargo kodu verceklerini ve psu yu çıkarıp o şekilde yollamamı söylediler. Çıkarmaya çalıştığımda çıkaramadım. PSU nun bir kısmını ben kendim açtım ve temizledim sorun 1 2 hafta boyunca bir daha olmadı. Ama 1 2 gün önce yine gelmeye başladı sizce neden olabilir. Sesin videosu
Coil Whine olabilir. FSP'nin dediğini yap. Sen çıkaramıyorsan götür bir bilgisayarcıya, çıkartsın versin.

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coil Whine olabilir. FSP'nin dediğini yap. Sen çıkaramıyorsan götür bir bilgisayarcıya, çıkartsın versin.
Hocam coin while daha tiz ve sürekli gelen bir ses değil mi bunda sanki fan bir karton parçasına sürekli çarpıyor gibi. Bilgisyaarı kullanırken herhangi bir kapanma fps düşüşü veya başka sorun yaşamadım ama ses bir süre sonra baş ağrıtmaya başladı fanı yağlamak veya yeni fan almak gibi şeyler var aklımda ama

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Servis istemiş oraya gönderin kendiniz temizlemeye vs. kalkmayın içindeki temas etmemen yerlere temas edip çarpılma sonra.

Oguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan İrfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis istemiş oraya gönderin kendiniz temizlemeye vs. kalkmayın içindeki temas etmemen yerlere temas edip çarpılma sonra.
Yok kablolu yerlere asla dokunmadım zaten. Sadece fanın etrafındaki yerlerin tozunu aldım o kadar çözülmüştü de 2 hafta sonra yine başladı.

Top Bottom