Neler Yeni

Psu dan koku geliyor sorun olur mu?

Squirrell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
galip eken
https://www.itopya.com/king3-legoo-...00gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc-1/ bilgisayarı aldım ilk defa masaüstü bilgisayarım oldu kurulumunu yapiyodum internetten bakarak ayarladım herşeyi sadece kablolar baglanilcakti monitörün ve ekran Kartı takılacaktı hepsini yaptım fakat elektriği bağlarken yani psu ya giren kabloyu izlediğim videoda prize takmiyordu ben taktik pusuya sokarken çıt diye ses geldi psudanmi geldi diye baktım oynattim pusuya giren kabloyu biraz çıt diyodu elektrik çarpmış gibi.neyse soktum kabloyu prizden çıkardım ama diğer ucunu sonra çalıştırdım koku geldi biraz işte olay bu bı sorun olur mu test edebileceğim bir uygulama vs. Var mı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anahtarı açıkken öyle yaptıysanız elektrik sesi gelmesi normal zaten.

Squirrell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
galip eken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anahtarı açıkken öyle yaptıysanız elektrik sesi gelmesi normal zaten.
Ses psuya kabloyu sokarken geliyormu diye biraz tam sokmadan oynadım kabloyla 2 kere fln daha çıt dedi. Bu sabahta çalıştırdım direkt koku geldi bı o elektrik kokusu gibi

Atyxah

80+ Silver
Ses psuya kabloyu sokarken geliyormu diye biraz tam sokmadan oynadım kabloyla 2 kere fln daha çıt dedi. Bu sabahta çalıştırdım direkt koku geldi bı o elektrik kokusu gibi
Çıt normal de kokuyu bilmiyorum

Squirrell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
galip eken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bozulursa psu ne gibi sorun olabilir ? Tüm sisteme zarar verir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,945
Üyeler
159,692
Son üye
Xe0nn
Top Bottom