Neler Yeni

PSU dan ses geliyor?

Egemn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen
Merhaba dostlar psu dan bir ses gelmektedir bilgisayar yük altındayken gelmiyor ben anlamadım bir el atarsanız çok sevinirim.
Ses bu;

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Merhaba dostlar psu dan bir ses gelmektedir bilgisayar yük altındayken gelmiyor ben anlamadım bir el atarsanız çok sevinirim.
Ses bu;
psu dan çok anlamam ama fandan geliyor gibi duruyor tahminimce

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
Ses bu;
benzer bir sorun bendede var tiz bir ses geliyor ama yük altinda kesiliyor (CX650F-RGB)

Egemn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bir sorun yaratmıyor büyük ihtimalle 10 aydır böyle kullanıyorum.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Aslında durum basit. Büyük ihtimalle psu içerisindeki kablolardan biri fana değiyor ve her seferinde bu ses geliyor. Psu garantisi varsa hiç riske girme yolla garantiye garanti bittiyse içini bir güzel temizle fanı yağla ve kabloların fana değmesini engelle büyük ihtimal problem çözülür.

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
evet psu fanı problem yaratmaz korkma benim ekran kartımın fanı uçak motoru gibi çalışıyordu (abartısız garantiye vericektim) verip alamam diye vermedim geçti bı sıkıntısı yok

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Fana kablo değiyor gibi duruyor. Garanti varsa garantiye gönder hallederler. Garantisiz ise içini aç (fişe takılı değilken :) ) fana değen kabloyu , degmemesini saglayacak şekilde sabitle bir yere.

Egemn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fana kablo değiyor gibi duruyor. Garanti varsa garantiye gönder hallederler. Garantisiz ise içini aç (fişe takılı değilken :) ) fana değen kabloyu , degmemesini saglayacak şekilde sabitle bir yere.
Dostum garanti var ama gaming gen kasayı oraya göndermek istemiyorum çoğu kişi sıkıntı yaşıyormuş gönderdikten sonra ondan dolayı. Psu nun içine saç kurutma makinesi tutsam düzelme şansı var mı oyuna girince ses zaten gidiyor şuan ses yok mesela

Top Bottom