psu dan çok anlamam ama fandan geliyor gibi duruyor tahminimceMerhaba dostlar psu dan bir ses gelmektedir bilgisayar yük altındayken gelmiyor ben anlamadım bir el atarsanız çok sevinirim.
Ses bu;
PSU fanı mupsu dan çok anlamam ama fandan geliyor gibi duruyor tahminimce
benzer bir sorun bendede var tiz bir ses geliyor ama yük altinda kesiliyor (CX650F-RGB)Merhaba dostlar psu dan bir ses gelmektedir bilgisayar yük altındayken gelmiyor ben anlamadım bir el atarsanız çok sevinirim.
Ses bu;
evet psu fanı problem yaratmaz korkma benim ekran kartımın fanı uçak motoru gibi çalışıyordu (abartısız garantiye vericektim) verip alamam diye vermedim geçti bı sıkıntısı yokPSU fanı mu
Dostum garanti var ama gaming gen kasayı oraya göndermek istemiyorum çoğu kişi sıkıntı yaşıyormuş gönderdikten sonra ondan dolayı. Psu nun içine saç kurutma makinesi tutsam düzelme şansı var mı oyuna girince ses zaten gidiyor şuan ses yok meselaFana kablo değiyor gibi duruyor. Garanti varsa garantiye gönder hallederler. Garantisiz ise içini aç (fişe takılı değilken ) fana değen kabloyu , degmemesini saglayacak şekilde sabitle bir yere.