PSU dan ses geliyor?

Egemn

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar psu dan bir ses gelmektedir bilgisayar yük altındayken gelmiyor ben anlamadım bir el atarsanız çok sevinirim.
Ses bu;

Merhaba dostlar psu dan bir ses gelmektedir bilgisayar yük altındayken gelmiyor ben anlamadım bir el atarsanız çok sevinirim.
Ses bu;
psu dan çok anlamam ama fandan geliyor gibi duruyor tahminimce

Ses bu;
benzer bir sorun bendede var tiz bir ses geliyor ama yük altinda kesiliyor (CX650F-RGB)

Dostum bir sorun yaratmıyor büyük ihtimalle 10 aydır böyle kullanıyorum.

Aslında durum basit. Büyük ihtimalle psu içerisindeki kablolardan biri fana değiyor ve her seferinde bu ses geliyor. Psu garantisi varsa hiç riske girme yolla garantiye garanti bittiyse içini bir güzel temizle fanı yağla ve kabloların fana değmesini engelle büyük ihtimal problem çözülür.

evet psu fanı problem yaratmaz korkma benim ekran kartımın fanı uçak motoru gibi çalışıyordu (abartısız garantiye vericektim) verip alamam diye vermedim geçti bı sıkıntısı yok

Fana kablo değiyor gibi duruyor. Garanti varsa garantiye gönder hallederler. Garantisiz ise içini aç (fişe takılı değilken :) ) fana değen kabloyu , degmemesini saglayacak şekilde sabitle bir yere.

Fana kablo değiyor gibi duruyor. Garanti varsa garantiye gönder hallederler. Garantisiz ise içini aç (fişe takılı değilken :) ) fana değen kabloyu , degmemesini saglayacak şekilde sabitle bir yere.
Dostum garanti var ama gaming gen kasayı oraya göndermek istemiyorum çoğu kişi sıkıntı yaşıyormuş gönderdikten sonra ondan dolayı. Psu nun içine saç kurutma makinesi tutsam düzelme şansı var mı oyuna girince ses zaten gidiyor şuan ses yok mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,749
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri