Neler Yeni

PSU FPS mi etkiler mi ?

Pionarq

80+
Merhaba sistemimi geçen sene komple değiştim sadece PSU değiştirmedim yayın yaptığım da bazen kasmalar yaşıyorum FPS 150 lere falan düşüyor ekranım 240 Hz olduğu için kasılma hissediyorum çok rahatsız ediyor yayını işlemci den ekran kartından dene vs demeyin hepsini denedim ekran kartından veriyorum daha rahat oluyor sizce problem PSU olabilir mi ?

Sistem:
MSI RTX 4070 X Trio
R9 5900X
Asus Rog B550f Gaming
32 GB ram Corsair (3600mhz)
Game Power 650W

oEnesQlf

80+ Silver
Merhaba sistemimi geçen sene komple değiştim sadece PSU değiştirmedim yayın yaptığım da bazen kasmalar yaşıyorum FPS 150 lere falan düşüyor ekranım 240 Hz olduğu için kasılma hissediyorum çok rahatsız ediyor yayını işlemci den ekran kartından dene vs demeyin hepsini denedim ekran kartından veriyorum daha rahat oluyor sizce problem PSU olabilir mi ?

Sistem:
MSI RTX 4070 X Trio
R9 5900X
Asus Rog B550f Gaming
Game Power 650W
fps'i direk etkilemez ama gücü ekran kartını beslemeye tam yetmeyebilir 750w kaliteli bir psu alabilirsiniz

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Sistem:
MSI RTX 4070 X Trio
R9 5900X
Asus Rog B550f Gaming
Game Power 650W

Hocam o sistemi bu psu'ya emanet edilir edilmez orası tartışılır , ama şahsi düşüncem psu değiştirmeniz yönünde. ikinci sorunuza gelirsek yayın açtığınız plartformu ya da yayın yaptığınız programı değiştirin . bitrait'inizi düşürebilirsiniz bunlar büyük etken olabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Ekran kartı işlemci değerlerine bakmak lazım. FPS drop yiyorsan harddisk ya da ram yüzündendir.

PSU’da fpsini etkilemez gücü yetmiyorsa direkt pcyi kapatır.

Yani Psu şey demez benim gücüm bu ekran kartına yetmiyor çektiğim elektriği düşüriyim fps’te düşsün demez

Top Bottom