Lego dan farksız çok kolay yapman gereken sadece kablolari sökmek zaten PSU yu 4 Vida tutuyor onları da sokersin artıkSokerken zarar verir miyim. Montajini da ben yapmamistim kurulu gelmisti
evde topraklama varmı eski evmi yeni evmi,başka cihazlarda bu tarz bir şey oluyormu ,normal şartlarda böyle bir kıvılcım vs o
Evde topraklama var yani priz topraklama priz. Ev ise 20 30 yillik bir bina. Bazen baska cihazlarin fişini takarken de kivilcim cikiyor.evde topraklama varmı eski evmi yeni evmi,başka cihazlarda bu tarz bir şey oluyormu ,normal şartlarda böyle bir kıvılcım vs olmaz
Ciddimsiniz kim şikayet etti beni sarma saçma bir sebeptenBomb has been planted
Aslında gayette komikti beCiddimsiniz kim şikayet etti beni sarma saçma bir sebepten
Bomb has been defused counter terrorist winBomb has been planted
Psu öneriniz var mi? Şuankinin garantisi var değisirler ama bu markayi kullanmam. Yeni alicamLego dan farksız çok kolay yapman gereken sadece kablolari sökmek zaten PSU yu 4 Vida tutuyor onları da sokersin artık
Bütçeye göre bir şeyler baksak iyi olur ama bütçe sınırsız dersen corsair, FSP gibi markaların psuları kaliteliBomb has been defused counter terrorist win
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu öneriniz var mi? Şuankinin garantisi var değisirler ama bu markayi kullanmam. Yeni alicam
BI model onerebilir misin mesela. Butce sinirsiz. Rtx4060 i7 12700 besleyecek bi psu. 750 850 wat olabilir.Bütçeye göre bir şeyler baksak iyi olur ama bütçe sınırsız dersen corsair, FSP gibi markaların psuları kaliteli