Respiky
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,609
- İsim
- Mertcan Uysal
Forumda hiçkimsenin durduk yere olsa bile karşısına çıktığı herkesin öve öve bitiremediği şu FSP markasının PSUları, Sorum şu Dünya'da ki en büyük belki de en iyi PSU üreticileri olabilir ama kusursuz olamaz bundan iyisi hiç mi yok? Tabii ki en iyisini istemiyorum Epey.com'da vs. gezdiğimde FSP markasına gelene kadar birçok PSU üreten firmanın başarılı PSUlarına rastlıyorum dediğim gibi bu işlere pek haşırneşir değilim ileri de dizeceğim sistem(Şuanda dizmiş sayın Pandemi sürecinin bitmesini ve stokların artmasını bekliyorum): Ryzen 5 1600 AF, B450M, Sapphire RX550 4GB 128 Bit(ilerleyen dönemlerde 1650S almayı düşünüyorum şuan elimde olduğu için bu ekran kartını kullanıcam) 8GB 3000MHz Ram, WD 500GB 7200RPM HDD vs. Bu sistem için PSU almayı düşünüyorum epey.com'da gezinirken Epey sitesinin editörlerinin önerdiği bi PSU'a rastladım Link bu sistemi rahatlıkla taşıyabilecek bi PSU'a ihtiyacım var hatta RTX 2060S aldığımda bile beni yarıyolda bırakmayacak bi PSU'a(sistemin darboğaz yapıcağını biliyorum farklı sistem için varsayın) ihtiyacım var ama gidipte şu PSU'a Link bukadar para bayılmak istemiyorum elbette kalitelidir elbette 70-50TLden kaçıcam kar'a geçicem diye pişman olmamı istemiyorsunuz uzun ömürlü bi PSU'a ihtiyacım olduğunu bende biliyorum ancak elde ki imkanlarla olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum lütfen beni anlayışla karşılayım FSP'e rakip PSU yokmu o fiyat bandında falan, Teşekkür Ederim şimdiden ilginiz için.