Neler Yeni

Yardım PSU Ses Çıkartmaya Başladı

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Psu fanindan durduk yere ses gelmeye başladı sorun ne olabilir?

Ekler

• 16423196324026083389903339447801.jpg
    16423196324026083389903339447801.jpg
    1.8 MB · Hit: 38

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içinde parça erimesi olabilir yada fana bir şey takılmış olabilir .
Fanı kontrol ettim herhangi bir takılma yok daha çok fan motordan ses geliyor gibi böyle kullanimda sorun oluşturur mu acaba

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Fanı kontrol ettim herhangi bir takılma yok daha çok fan motordan ses geliyor gibi böyle kullanimda sorun oluşturur mu acaba
ilerde bozulur gibi garantisi varsa yolla , yoksa o patlar daha fazla masraf çıkar .

arisaka

80+ Bronze
Klasik cooler master kalitesiz fan rezilliği. Yıllardır bir çok platformda söylüyorum şu markadan içinde fan olan hiç bir şey almayın diye...

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
ilerde bozulur gibi garantisi varsa yolla , yoksa o patlar daha fazla masraf çıkar .
Garantisi var evet yollamayı düşünüyorum ama tam bilgisayarın lazım olduğu dönem 1 hafta kadar idare eder mi bu şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klasik cooler master kalitesiz fan rezilliği. Yıllardır bir çok platformda söylüyorum şu markadan içinde fan olan hiç bir şey almayın diye...
hazır sistem alınca mecbur marka seçemiyoruz ama cooler masterdan beklemezdim bu şekilde bir kalitesizliği..Tabi bilgisayar 24 saat açık hiç kapanmıyor sorun benim fazla yormamdan kaynaklıda olabilir :(

Daha önce eski DDR2 sistemimde de Psu'dan, kamyon motoru gibi ses geliyordu daha evvel.
PSU'nun içini açıp yumak yumak tozları temizleyip, ardından da PSU fanını makine yağı ile yağlamıştım.

Ses tamamen kesilmişti, ayrıca PC çalışırken elimle değdirerek farkettiğim PSU'da ki sıcaklıkta artık yerini serin bir hâle bırakmıştı.

Yaparım diyorsanız eğer, PSU fanını yağlamayı deneyebilirsiniz.
Ama belirteyim, garanti devam ediyorsa eğer açarsanız garanti dışı kalabilir.

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Vurunca düzeliyor tekrar başlıyordu.Korumalığını çıkartıp tozunuda temizledim şuanlık dokunmadığım sürece stabil çalışmaya devam ediyor.ı.Pc boşa çıkana kadar bu şekilde idare edicem :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce eski DDR2 sistemimde de Psu'dan, kamyon motoru gibi ses geliyordu daha evvel.
PSU'nun içini açıp yumak yumak tozları temizleyip, ardından da PSU fanını makine yağı ile yağlamıştım.

Ses tamamen kesilmişti, ayrıca PC çalışırken elimle değdirerek farkettiğim PSU'da ki sıcaklıkta artık yerini serin bir hâle bırakmıştı.

Yaparım diyorsanız eğer, PSU fanını yağlamayı deneyebilirsiniz.
Ama belirteyim, garanti devam ediyorsa eğer açarsanız garanti dışı kalabilir.
ilk aklıma gelen seçenekti ama garanti dışı kalmasını istemiyorum.En iyisi uygun bir zamanda garantiye göndermek.

Top Bottom