PSU sıkıntı yaratır mı ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Arkadaşlar sistem şu şekilde..
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK MAX
Ekran kartı: GTX 1660 super gaming x
İşlemci: Ryzen 7 2700x

sorum şu psu olarak corsair sv650 aldım ama sıkıntılı diyolar sanırım bu psu için artık eski sürüm mü bu sürüm mü bilmiyorum. Sıkıntı yaratır mı bu sistemde eğer böyle bişi varsa iade etmeye çalışacağım çünkü. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Eski model olması lazım ancak sıkıntı yaratcağını sanmıyorum. Lazım olan tüm kablolar mevcut ise sorun yok.
Kablodan yana sıkıntı yok hocam sadece kronik arızalı falan diye okudum cv650 için o yüzden tereddüt ettim ama dediğim gibi eski sürüm sanırım arızalı olan.

Kablodan yana sıkıntı yok hocam sadece kronik arızalı falan diye okudum cv650 için o yüzden tereddüt ettim ama dediğim gibi eski sürüm sanırım arızalı olan.
Ürün koodu nedir, verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Kronik sorunlu dedikleri VS serisi olabilir.

Ürün koodu nedir, verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Kronik sorunlu dedikleri VS serisi olabilir.
Usta sv serisiymiş cv değil yanlış yazmışım özür dilerim 🙏. Ürünün linkini bırakıyorum yardımcı olursan çok sevinirim.

Arkadaşlar sistem şu şekilde..
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK MAX
Ekran kartı: GTX 1660 super gaming x
İşlemci: Ryzen 7 2700x

sorum şu PSU olarak Corsair cv650 aldım ama sıkıntılı diyolar sanırım bu PSU için artık eski sürüm mü bu sürüm mü bilmiyorum. Sıkıntı yaratır mı bu sistemde eğer böyle bişi varsa iade etmeye çalışacağım çünkü. Şimdiden teşekkürler.
Eski ama emektar

Sorun yok. Attığınız linkteki ürün yeni olan versiyonu, yani sorunsuz. Güle güle, sorunsuz şekilde kullanın İnşallah.
Ohhh çok rahatladım valla gecenin bu saati yardımcı olan yoktur diye düşündüm ama kafama takıldı imdadıma yetiştin ustam çok teşekkür ederim 🙏🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,862
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri